Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z novej lásky Dary Rolins sú ľudia nadšení: Toto im speváčka odkázala!
Zdielať na

Z novej lásky Dary Rolins sú ľudia nadšení: Toto im speváčka odkázala!

Zdroj: Instagram/DR

Dara Rolins už pol roka randí s niekdajším svetoznámym futbalistom Pavlom Nedvědom. Speváčka teraz priznala, kto koho zbalil a svojim nadšeným fanúšikom venovala pár úprimných slov.

Odkedy sa Dara rozišla s Rytmusom, nemala po svojom boku oficiálneho partnera. Populárna speváčka nemá problém verejne hovoriť o rôznych veciach zo svojho súkromia, strastiach aj radostiach a práve preto ju mnohé ženy milujú. A jej fanúšičky už dlho túžili po jedinom - vidieť ju opäť zamilovanú. To sa im teraz aj splnilo!

​Dara už pol roka randí s českým futbalistom Pavlom Nedvědom, ktorý už roky pôsobí v Taliansku. Práve sem speváčka často jazdila, pretože tu vytvárala svoju novú rifľovú kolekciu. A zdá sa, že nezostalo iba pri práci... Je to vôbec prvýkrát v jej živote, kedy má po boku muža, ktorý je slávnejší ako ona! Z Darinho šťastia sú nadšené nielen celebrity, ale najmä jej fanúšičky. Práve im venovala tieto slová: "Tým, ktorí sa radujú s nami a prajú nám to, ďakujeme. Aj my sme "len ľudia", máme rodiny, deti, minulosť aj sny. Nie sme dokonalí, ale myslím, že máme obaja srdce na pravom mieste. Aj preto svojho "nového" muža milujem a rovnako jak on pri mne, stojím aj ja pri ňom. V dobrom, aj v zlom," priznala Rolins a prezradila aj to, že bol to práve futbalista, ktorú ju zbalil a nie naopak.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Čo obom zaľúbencom robí vrásky na čele je, že práve teraz všetci ich vzťah. Preto sú vďační, že aspoň pol roka sa mohli stretávať bez toho, aby o ich láske niekto vedel. "A je to tu. To, na čo sme sa obaja netešili, ale vedeli sme, že k tomu raz dôjde. Len neviem, kto je na tom horšie...či tí, ktorých to vôbec nezaujíma a vyskakuje to na nich aj z konzervy, alebo my, ktorých životy dopodrobna rozpitvávajú. Ako keby chcel niekto z vás počuť názor na to, či sa k sebe s manželom alebo priateľkou dosť hodíte, alebo ste trvali na tom, aby ale naozaj všetci dopodrobna vedeli zoznam vašich bývalých priateľov a boli oboznámení s výpočtom vašich omylov a chýb. To je predsa žúžo, to chceš," priznala trpko Dara.  

Instagram/DR

Súvisiace články

Najčítanejšie