Polojasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Zamilovaná Tina šokovala novinkou a priznala: Toľko gratulácií som naposledy dostala, keď sa mi dcéra narodila!
Zdielať na

Zamilovaná Tina šokovala novinkou a priznala: Toľko gratulácií som naposledy dostala, keď sa mi dcéra narodila!

Zdroj: Instagram

Už nie je sama! Po rozchode so Separom si aj Tina našla novú lásku. A je to taký fešák, že ženy išli z neho do kolien.

Už to budú pomaly dva roky, čo sa Tina a Separ rozišli. Dvojica je dôkazom, že aj rozchod dospelých ľudí môže prebehnúť civilizovane a po ňom môžu zostať priatelia. 

​Napokon Tina a Separ majú dcérku Tiu Lilianu, ktorú familiárne volajú Anička. Spoločne vychovávali aj speváčkinho syna z predošlého vzťahu. Kým Separ sa krátko po rozchode dal dokopy s mladučkou tanečnicou Cynthiou, Tina ostávala sama. Viackrát sa na sociálnych sieťach priznala, že lásku nehľadá a je jej dobre tak, ako je. Potom sa však zoznámila s "Kaykom", ako svoju lásku nazvala samotná Tina... 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

Speváčka je opäť zamilovaná! Jej vyvoleným je len 21-ročný úspešný športovec Karol Itauma, ktorý sa narodil na Slovensku, no ešte ako dieťa sa s rodičmi odsťahoval do Británie. Mladík je už na prvý pohľad veľký fešák a pri pohľade na neho sa mnohým ženám podlomili kolená. "Od včera mi prišlo toľko krásnych správ, gratulácií, komentárov, označení, že naposledy to bolo takto, keď sa narodila Anička. Veľmi, veľmi veľmi si to vážime, ako nám prajete, ako sa tešíte... Ďakujeme, že zdieľate s nami radosť. lebo my sa tešíme, veľmi." odkázala zamilovaná Tina. 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie