Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tento Slovák to umelinám poriadne natrel: Človek by sa pri nich ráno bál oči otvoriť!
Zdielať na

Tento Slovák to umelinám poriadne natrel: Človek by sa pri nich ráno bál oči otvoriť!

Každá žena chce vyzerať čo najkrajšie a najpríťažlivejšie pre opačné pohlavie. Práve preto mnohé veľakrát siahnu po rôznych vylepšeniach. Páči sa to však aj mužom? Z odpovede tohto Slováka puknete od smiechu!

Túžite po dlhších mihalniciach, väčších perách a ostrejších črtách tváre? Nie ste sama! Mnohé ženy si pri pohľade na dokonalé krásky zo sociálnych sietí nahovárajú, že prirodzenosť nie je trendy a nie sú dostatočne pekné. 

Stále krásna modelka Daniela Peštová starne prirodzene. A nie je jediná!

A práve na spomínané umelé krásky si posvietil istý Slovák vo facebookovom fóre Priznania žien. Veľmi vtipne sa snažil prehovoriť do duší žien, ktoré túžia po umelej kráse, aby s tým prestali. "Bože, ženy! Čo to zo seba robíte..! Z diaľky ako maľované panenky a z blízka... Tak som sedel v orange pri slečne za sklom. Krásna, ako maľovaná.. Niečo po 20. Kým klikala do PC, pozrel som si detailne..." začal vtipne muž a spomínanú mladú ženu naozaj nešetril: "Obočie preč. Namiesto neho farba. Neviem, asi to tetovanie. Na viečkach brutálne okato kusy plastov. Akože sexi veľké mihalnice... Na nechtoch nalepené 5cm plasty, všetko do tých prstov chytala ako s poranenými bruškami prstov.. Snáď hobľom natiahnutá vrstva fasády... čakal som, že keď sa usmeje, začne to praskať.. Úplná nádhera. Cecky napoly von, legíny zakrývali gaťky len pro forma. Viete, s akými myšlienkami sa chlap pozerá na takúto ženu? A keď sa stretne zoči-voči prirodzenej žienke, ktorá sa nesnaží umelo zakryť nejaké nedostatky.. Pehy a tak.. To sa chlapovi podlomia kolená a má ju chuť požiadať hneď o ruku... " Aby toho nebolo málo, muž zašiel ešte ďalej a verejne vyslovil to, čo vieme asi všetky: "Aj ten najväčší samec podvedome vie, že s touto nedokonalou dokonalosťou večer zaspí a ráno sa pri nej aj zobudí.. Ale pri tých oplastovaných krásaviciach, aby sa ráno bál otvoriť oči..." dodal. Jeho úprimné slová pobavili už tisíce Slovákov. Súhlasíte s ním?

Súvisiace články

Najčítanejšie