Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tri najmenej obľúbené znamenia zverokruhu: Prečo ich ľudia považujú za najhoršie?
Zdielať na

Tri najmenej obľúbené znamenia zverokruhu: Prečo ich ľudia považujú za najhoršie?

Zdroj: unsplash.com/brooke-cagle

Nikto nie je len dobrý, alebo len zlý, existujú ale tri znamenia, o ktorých sa hovorí, že sú najmenej obľúbené. Našli ste sa v nich aj vy?

Každý z nás má nejakú povahu, ktorá je daná génmi, výchovou aj prežitými skúsenosťami. Avšak veľmi často zohráva úlohu aj slnečné znamenie, v ktorom sme sa narodili. Každé znamenie má totiž svoje charakteristiky, ktoré vypovedajú o osobnostných vlastnostiach.

Ktoré znamenia patria medzi najmenej obľúbené a prečo to tak vlastne je?

Ako sa vám páči nový jojkársky seriál Nemocnica?

Lev

Prečo sú práve Levy považované za nenávidené, je jasné. Navonok môžu totiž pôsobiť ako egomaniaci. Keď premýšľate o Levovi, môžete si ho predstaviť ako niekoho, kto bude kráčať s dvanástimi nákupnými taškami, obdivne zízať do prednej kamery svojho smartphonu, hlasno do neho hovoriť a po očku sledovať, čo na to okolie. Levy milujú reflektory a podľa toho sa aj správajú, a možno práve preto ich často druhí nemusia. Realita je ale trošku iná. Levy sú poháňaní kreativitou, a pretože je ich vládnuca planéta Slnko, narodili sa, aby vyžarovali teplo okolo vďaka svojim mnohým talentom.

Levy nie sú tak zlí, ako sa môže zdať. Sú veľkorysí a chcú motivovať svojimi činmi, dojímať hudbou, potešiť extravagantnými prekvapeniami. Zaujímajú sa oveľa viac o to, ako ich vidíte vy, než o to, ako sa vidia oni sami. Oni potrebujú v živote potvrdenie toho, že sú dobrí. Potrebujú pochváliť a potrebujú počuť potlesk. Za šupkou drsného Leva sa však skrývajú citlivé mačiatka, ktoré potrebujú veľa lásky. 

Profimedia

Blíženci

Blíženci sú ako dve bytosti v jednej, ktoré sa snažia stihnúť všetko. Preto pôsobia tak trochu ako motorová myš. Neustále hovoria a doslova "nezatvoria pusu", čo môže druhých odrádzať. Preto sú považovaní za nenávidených. A tiež možno kvôli tomu, že nie sú dvakrát stáli. Realita je opäť trochu iná. Blíženci nie sú zlí, ako vzdušné znamenie majú ale veľa myšlienok, ktoré víria v ich mozgu a ktoré nestačia spracovať. Sú to optimisti a neustále hľadajú nové zážitky, a áno, ako komunikatívne znamenie sa žiaľ budú snažiť oznámiť vám všetko, čo majú na srdci.

Brilantné komunikačné schopnosti Blížencom prepožičal ich planetárny vládca Merkúr. A aj keď sa môže zdať, že sú najväčšími tárajmi zverokruhu, v skutočnosti sú tiež najlepšími poslucháčmi. Blíženci patria medzi najotvorenejšie a najprispôsobivejšie znamenia. Ich prispôsobivosť im umožňuje nadviazať vzťah ku komukoľvek a vcítiť sa do neho. Nesúďte ich teda tak prísne. 

Profimedia

Škorpión

Škorpióni vyzerajú na pohľad ako búrliví zloduchovia. Zvyčajne sa o nich hovorí, že sú to tajnostkári, ktorí túžia po pomste, a že nerobia nič iné, než spriadajú plány, ako vás zničiť. Realita je máličko iná. Iste, Škorpióni sú tajomní, ale nie preto, že by boli nejakými tajnými agentmi, ktorí prahnú po vašom konci. Kým sa otvoria, musia sa cítiť v bezpečí. Ich pohľady a nesmrteľný humor ich chráni pred emóciami, a hlavne pred zranením.

Je to silné vodné znamenie, takže ich môžete považovať za chladné ľadovce. Ale aj to je len ich ochranná šupka. Akonáhle zistia, že ste skutoční a dôveryhodní, ich chladný zovňajšok sa začne topiť a vpustia vás do svojej mäkkej, empatickej vnútornej ríše. Škorpióni sú tak intuitívni, že si pokojne môžete myslieť, že vám dokážu čítať myšlienky. Škorpióni sa tiež nezúčastňujú žiadnych povrchných akcií alebo večierkov, kde sa len plytko rozpráva. Oni hľadajú skutočné, intímne ľudské spojenie. A keď ich nájdu, urobia čokoľvek, aby ochránili tých, na ktorých im záleží.

Súvisiace články

Najčítanejšie