Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jej príručka pre manžela sa stala hitom: Ženy, v tomto sa nájde úplne každá!
Zdielať na

Jej príručka pre manžela sa stala hitom: Ženy, v tomto sa nájde úplne každá!

Zdroj: TikTok/@parodymom

Aj vy máte často pri svojich partneroch pocit, že musia byť zaručene z inej planéty? Aj po rokoch vás dokážu vytočiť vecami, ktoré vám rozum neberie? V tom prípade je tento príspevok presne pre vás!

Natalie Railey žije v manželstve s jediným mužom už dvadsať rokov, no neustále ju udivovalo, čo všetko si o nej stále nedokázal zapamätať, preto mu zhotovila vtipnú a praktickú príručku s názvom – Spoznaj svoju manželku, ktorá sa na sociálnych sieťach stala okamžite hitom.

Ako to vyzerá v manželstve Gáboríkovcov?

Príručka pre zábudlivých chlapov

Určite neplatí, že všetci chlapi sú rovnakí, no v istých situáciách sú naozaj “ako cez kopirák.” Hoci ste sa naučili hovoriť mu veci na rovinu a nie v hádankách a zopakovali ste mu to už snáď aj stokrát, je schopný vám povedať, že to počuje po prvý raz? Vitajte v klube!

Natalie sa vo svojom videu posťažovala, že jej manžel si ani po 20-tich rokoch nedokáže zapamätať, akú pizzu má rada, nepozná jej miery a číslo topánok a  dokonca má stále problém zapamätať si niektorých členov jej rodiny.

Pohotovú manželku už prestalo baviť opakovať mu dookola informácie, ktoré si nevedel zapamätať a tak mu vytvorila príručku s názvom – Spoznaj svoju manželku, napísal denník The Sun. 

Kniha je rozdelená do rôznych kategórií – napríklad jedlo, rodina, či zábava a tak si manžel môže vždy nájsť informáciu, ktorú potrebuje. Ak ju chce napríklad prekvapiť, nájde tam konkrétne jedlá a suroviny, ktoré obľubuje, alebo trebárs maketu jej chodidla, ak by jej chcel kúpiť nejaké topánky.

Railey ešte dodala, že vie, že ju manžel miluje a dokazuje jej to rôznymi inými spôsobmi. Po rokoch však pochopila, že už nemá zmysel očakávať, že si niektoré veci bude pamätať.

Jej príručka zožala obrovský úspech a mnohé ženy sa priznali, že ich to inšpirovalo k vytvoreniu podobného “diela.” Ako to máte doma vy? Tiež máte občas pocit, že vaša polovička je z inej planéty?

 

@parodymom

Now his memory can stay free for important things like sports scores and Jeep part numbers. ##husbandandwife ##trapperkeeper

♬ Try Something New - Alex Arias & Alexander Julius Wright

Súvisiace články

Najčítanejšie