Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
TOTO manželovi neodpustí! Neuveríte, čo jej spravil na oslave výročia ich sobáša
Zdielať na

TOTO manželovi neodpustí! Neuveríte, čo jej spravil na oslave výročia ich sobáša

Zdroj: Profimedia

Malá to byť krásna romantická večera vo dvojici, no zmenilo sa to na hotovú katastrofu! Ako by ste zareagovali na mieste tejto nešťastnice vy?

Istá 26-ročná žena sa na sociálnej sieti posťažovala na príšerný zážitok, ktorý ju čakal namiesto krásnej oslavy výročia so svojím manželom. Na jej mieste by rozhodne nechcela byť žiadna žena!

​Sledujte skvelý seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

​Namiesto romantiky hotová katastrofa!

Mladých manželov čakalo prvé výročie sobáša a tak muž navrhol svojej polovičke, že ju zoberie na romantickú večeru do reštaurácie. Vedela o tom, že to miesto vybrala jej svokra, ale v tej chvíli na to zabudla a tešila sa na príjemný večer s manželom a dobré jedlo.

Prekvapenie však prišlo priamo na mieste, keď jej manžel začal byť nervózny a nenechal ju ani vybrať jedlo, pretože už bolo vopred objednané. To najhoršie ju ešte len čakalo, keď sa tam objavili jej svokrovci a prisadli si k stolu. Žena sa len neveriacky pozerala, čo to má znamenať. Namiesto príjemnej oslavy s manželom musela počúvať kritiku svojej svokry, ktorá jej nedovolila vybrať si ani dezert a objednala pre všetkých to, čo vybrala ona.

Mladá a navyše tehotná žena to už nemohla vydržať, a po tom, ako jej svokra nanútila koláč podľa jej výberu, sa postavila a odišla preč. Doma ju namiesto ospravedlnenia čakala spŕška kritiky a nadávok od manžela, ktorý ju obvinil, že to prehnala a pokazila celý večer.

Keď sa ho opäť opýtala, prečo bez jej vedomia zavolal na ich romantickú večeru aj svojich rodičov, obhajoval sa, že rodičia to vopred zaplatili, tak nemal na výber a musel zavolať aj ich a nechápal, čo na tom bolo také zlé.

Príspevok tejto nešťastnej manželky okomentovalo množstvo ľudí a nikto z nich nechápal, ako sa jej muž mohol takto zachovať. Niektoré ženy dokonca povedali, že by ho poslali bývať späť k svojej mamičke.

Ako by ste sa v takejto situácii zachovali vy?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie