Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Keď TO urobíš, končíme! Čo by ste poradili žene, ktorá dostala od muža takéto ultimátum?
Zdielať na

Keď TO urobíš, končíme! Čo by ste poradili žene, ktorá dostala od muža takéto ultimátum?

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Nešťastnej žene sa reakcia jej manžela vôbec nepáči, no zároveň o neho nechce prísť. Teraz si pýta radu na internete, čo by ste jej poradili vy?

Každý vzťah prechádza rôznymi fázami a skúškami a je to len na nás, či ich ustojíme, niekedy nám môžu dokonca chvíľkové problémy vo vzťahu aj pomôcť. Musia to však chcieť obaja. Táto žena momentálne rieši veľmi zvláštny problém a váha, aby nespravila chybu.

O čom bude nová talentová talk show Jara Slávika? Nenechajte si ju ujsť už vo štvrtok 23. apríla o 21:00 hod. na www.joj.sk!

Manželstvo vs tetovanie

Nemenovaná žena vysvetlila, že s manželom sú spolu 10 rokov a už keď sa brali, mala na tele už tri tetovania. Teraz veľmi túži po ďalšom, dokonca má už pripravený aj motív, súčasťou ktorého majú byť mená ich dcér a dátumy ich narodenia.

„Po tomto tetovaní som veľmi túžila a veľmi som sa naň tešila. Keď som to ale povedala manželovi, oznámil mi, že ak si dám spraviť ďalšie tetovanie, odíde odo mňa. Vraj by som ho tým úplne znechutila,“ dodala sklamaná žena.

„Neviem, čo mám robiť, prosím, pomôžte mi,“ napísala v jednej poradenskej diskusii.

Väčšina diskutujúcich zostala v poriadnom šoku z reakcie tohto muža, keďže žena mala tetovania už predtým a tiež si myslia, že svoj nesúhlas jej pomohol povedať aj inak, prípadne to s ňou aspoň prediskutovať.

Iní jej radili, nech sa dá potetovať čím skôr a manžela nech pošle kade ľahšie. Podľa ďalších musí myslieť na to, že to je jej telo a jej voľba a ak ju naozaj miluje, nemôže ju kvôli jednému tetovaniu len tak opustiť...

Čo by ste tejto nešťastnici poradili vy?

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie