Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zúfalý Slovák si nevie rady s manželkou a prosí o pomoc Mojseja: TOTO s ňou urobil koronavírus!
Zdielať na

Zúfalý Slovák si nevie rady s manželkou a prosí o pomoc Mojseja: TOTO s ňou urobil koronavírus!

Zdroj: TV JOJ

Svojská postavička slovenského šoubiznisu Braňo Mojsej zažil už kadečo. Práve pre jeho bohaté životné skúsenosti sa k nemu v týchto zložitých časoch obracajú ľudia s prosbou o pomoc.

Braňo po boku svojej dnes už exmanželky Nory Mojsejovej patrili pred rokmi medzi hviezdy slovenského šoubiznisu. Ani oni však popularitu nezvládli a na vlastnej koži zažili tvrdý pár na dno. 

Koronavírus všetkým zmenil život. Toto je len pár výpovedí Slovákov, ktorí majú strach

​Braňo sa nikdy netajil tým, že je abstinujúci alkoholik a už sa niekoľkokrát liečil zo závislosti od alkoholu. Aj preto sa jedného dňa rozhodil, že bude druhým pomáhať zostať triezvy, keďže sám dobre vie, čo závislí ľudia prežívajú. Jeho snom je vytvoriť kliniku, kde by sa alkoholici liečili. Dovtedy sa ponúkol, že bude ľuďom v núdzi pomáhať aspoň telefonicky. Braňo sa pred pár dňami priznal s príbehom nešťastného muža, ktorý ho prosil o radu. "Volal mi zodpovedný živiteľ rodiny, ktorý žije v rodinnom dome s personálom. Ten sa aktuálne nemôže starať o chod domácnosti. Dnes zistil, že chod domácnosti a starostlivosť o rodinu je nefunkčná, pretože jeho manželka je už piaty deň naliata v alkohole. Jej životný štýl - chodiť si nechty robiť, vlasy si nadstavovať, stretávať sa na kávičkách - sa zrazu dostal do polohy off. Čo má robiť? Dnes vlastne prišiel na to, s kým vlastnej žije," zveril sa na facebooku Mojsej. Vy ako doma prežívate karanténu so svojou polovičkou?

Súvisiace články

Najčítanejšie