Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jeho zoznamovací inzerát sa stal hitom internetu: Čo myslíte, našiel svoju vyvolenú?
Zdielať na

Jeho zoznamovací inzerát sa stal hitom internetu: Čo myslíte, našiel svoju vyvolenú?

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Napriek množstvu zoznamiek sa stále viac mladých ľudí sťažuje, že si nevie nájsť lásku. Tento muž mal rovnaký problém a rozhodol sa ho vyriešiť po svojom.

30-ročný Mark z anglického Sheffieldu mal dlho v láske smolu a keďže už nechcel dlhšie len tak čakať, kým sa v jeho živote objaví tá pravá, rozhodol sa nájsť ju naozaj netradične.

Tieto hrdličky si lásku užívajú plnými dúškami!

Inzerát, ktorý sa nedá prehliadnuť

Mark si zakúpil bilboard pri rušnej ceste v rozmere 6x3 metre a podľa vlastného návrhu si ho nechal potlačiť ponukou na zoznámenie.

Uprostred veľkého červeného plagátu je fotografia ležiaceho Marka a pod ním stručný text: „Poďte na rande s Markom. Mohlo by to byť znamenie, na ktoré ste čakali.“ Nižšie je odkaz na jeho webovú stránku, na ktorej sa nachádzajú ďalšie informácie aj fotografie zoznamovania chtivého mladého muža.

datingmark.co.uk

Mark sám seba popisuje ako sympatického, pracovitého a skromného muža, ktorý vie, ako spraviť dobrý dojem, mnohým však jeho bilboard prišiel viac smiešny, ako lákavý, a niektorí si vďaka nemu dokonca mysleli, že je gigolo.

Viete si predstaviť, že by ste sa na takýto inzerát ozvali? Ani u Marka to nedopadlo podľa jeho predstáv a hoci ho kontaktovalo množstvo ľudí, väčšina z nich boli muži. Možno sa predsa len bude musieť pokúsiť o zoznámenie tradičným spôsobom...

datingmark.co.uk

Súvisiace články

Najčítanejšie