Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Keď rodičom predstavila priateľa, takmer skolabovali: Aha, koho si priviedla domov!
Zdielať na

Keď rodičom predstavila priateľa, takmer skolabovali: Aha, koho si priviedla domov!

Zdroj: Profimedia

Ani jeden z nich to neplánoval, no rovnako obaja nedokázali zastaviť, čo k sebe cítili. Hovorí sa, že láske nerozkážeš a táto dvojica je toho príkladom.

Herec a model Michael Hoch z Nemecka stretol svoju lásku v divadle, kde pracoval a pripravoval sa na nové predstavenie. Sarah Schopp tam vtedy pomáhala ako študentka v bare.

Medzi celebritnými manželmi Michael Douglas a Catherine Zeta Jones je 25-ročný vekový rozdiel a sú spolu už dve desaťročia!

Sarah sympatického herca zaujala na prvý pohľad svojou plachosťou a milým úsmevom. Keď si ju našiel na Facebooku, vedel, že jej musí napísať, ako ho očarila. Sarah ho najskôr odmietla a ponúkla mu iba priateľstvo, dôvodom bol veľký vekový rozdiel. Keď sa zoznámili, mala iba 17, on o 29 rokov viac.

Láska nepozná rozdiely, čo si veľmi skoro obaja uvedomili a prestali sa brániť svojim citom. Hoci na verejnosti im okolie neustále dávalo najavo, že ich vzťah nemôže byť v poriadku, nevšímali si to. Michael dostal kvôli vzťahu k mladučkej študentke dokonca padáka z divadla, ale vraj mu to za to stálo.

Profimedia

Najťažším orieškom boli samozrejme rodičia Sarah, ktorí bolo zo začiatku v absolútnom šoku. Ich tichučká a hanblivá dcérka, ktorá vyzerala mimochodom ešte oveľa mladšie, ako bol jej skutočný vek, si domov priniesla priateľa, ktorý bol rovesníkom jej otca. Postupne sa však so situáciou zmierili a Michaela si veľmi obľúbili.

„Láska nepozná hranice, nezáleží na tom, či je niekto starý alebo mladý, ako vyzerá, aký má pôvod či životný štýl. Dôležité je iba počúvať svoje srdce a to, že sú obaja partneri šťastní,“ dodáva Michael. Súhlasíte s jeho slovami aj vy?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie