Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takmer všetky páry by sa rozišli, im to vraj pomohlo: Ako by ste na TO reagovali vy?
Zdielať na

Takmer všetky páry by sa rozišli, im to vraj pomohlo: Ako by ste na TO reagovali vy?

Zdroj: Profimedia

Takúto skúšku vo vzťahu by ustál len málokto. Viete si predstaviť, že by ste museli so svojou polovičkou riešiť takúto situáciu?

Eva Echo z Birminghamu (predtým Si Ng) sa dlho nedokázala svojej partnerke Pippe priznať, že sa necíti byť mužom, ale ženou. Bála sa, že tým o ňu príde.

Kedysi to bolo absolútne tabu, dnes sú transgender aj modelky...

Celý život potláčala svoje pocity

Eva vedela od svojich štyroch rokov, že sa narodila v nesprávnom tele, ale po celý čas sa s tým nedokázala vyrovnať a potláčala, čo cítila. Narodila sa síce ako chlapec, ale chlapčenský a neskôr mužský svet jej bol úplne cudzí. „Už od detstva som sa hrávala s bábikami mojej sestry, a nebolo to iba obdobie, zostalo mi to natrvalo,“ spomína Eva.

Keď bola Eva ešte chlapec, zažila si najmä počas dospievania hotové muky. Kvôli výsmechu a šikane začala mať problémy s príjmom potravy, niekoľkokrát sa dokonca pokúsila o samovraždu.

Profimedia

Neskôr si stále mladý muž našiel lásku Pippu, ktorej sa nedokázal priznať so svojimi pocitmi veľmi dlhú dobu. Na jeho prekvapenie to ona po celý čas tušila a bola to práve ona, ktorá ho podporila na ceste k zmene pohlavia. Ich vzťah to vraj ešte viac posilnilo.

V ženskom tele je šťastná

Eva podstúpila hormonálnu terapiu a niekoľko plastických a estetických zákrokov, ktoré ju zmenili na ženu aj z vonkajšej stránky. Dnes je konečne šťastná a svoj príbeh zverejnila najmä preto, aby podporila tisíce ďalších ľudí, ktorí sa trápia rovnako, ako predtým ona. Myslí si totiž, že každý jeden človek si zaslúži byť šťastný!

https://www.instagram.com/p/B268KNdnvZY/

https://www.instagram.com/p/Bl8ZOlggmpR/

https://www.instagram.com/p/Bk5cQ1OgGd0/

https://www.instagram.com/p/B37VnM2HMXW/

https://www.instagram.com/p/Bj7pA-SgD7h/

Súvisiace články

Najčítanejšie