Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Snúbenec jej zdrhol tesne pred svadbou: Nikto nečakal, že nevesta urobí TOTO!
Zdielať na

Snúbenec jej zdrhol tesne pred svadbou: Nikto nečakal, že nevesta urobí TOTO!

Zdroj: Profimedia

V jej koži by nechcela byť žiadna žena! Aj ju situácia, do ktorej ju priateľ dostal zarmútila, ale rozhodla sa, že plakať doma do vankúša rozhodne nebude!

Sandra Blanco (32) z Londýna mala so svojim priateľom krásny vzťah a obaja sa na svadbu, ktorú si objednali v Las Vegas, veľmi tešili. Iba pár dní pred plánovaným obradom si to však Sandrin snúbenec rozmyslel a dal jej košom.

Tento známy spevák si so svojou manželkou povedal áno už trikrát!

​Svadbu nezrušila!

Sandra bola absolútne šokovaná a nešťastná, keď zistila, že jej snúbenec ju vlastne nemiluje a jednoducho sa vyparil z jej života. Najskôr chcela objednanú svadbu zrušiť, ale keď zistila, že plnú sumu nedostane späť, rozhodla sa pre nečakaný krok.

Sandra sa skutočne obliekla do svadobných šiat a zúčastnila sa obradu, v ktorom si symbolicky vzala samú seba. “Naučila som sa, že v prvom rade sa musíte naučiť mať naozaj rád sám seba, až potom to môže fungovať aj vo vzťahu,” povedala pre denník Metro krásna nevesta.

Profimedia

Sandra si dokonca zaplatila modela, ktorý jej ochotne zapózoval a fotografka im spravila krásne zábery. Sandra mala kvetinový veniec a výzdobu z vlastnej firmy, takže tieto zábery plánuje použiť ako reklamu.

Krásna nevesta zostala vo Vegas 4 dni a s priateľmi precestovala čarovné miesta a nazbierala si množstvo zážitkov. Napriek tejto nepríjemnej skúsenosti na lásku a mužov nezanevrela a verí, že na ňu ten pravý už niekde čaká…

Ako by ste reagovali vy, keby vám snúbenec dal košom tesne pred svadbou?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie