Skoro jasno
15°
Bratislava
Jeho vyznanie manželke je hitom internetu: TOTO povedal o jej nedokonalom tele
Zdielať na

Jeho vyznanie manželke je hitom internetu: TOTO povedal o jej nedokonalom tele

Zdroj: Instagram/th3littlestavenger

Po troch deťoch sa jej postava zmenila a pôrody na nej zanechali nezmazateľné stopy. Napriek tomu ich neskrýva a podporuje v tom aj iné ženy.

Každá jedna žena sa po pôrode zmení. Niektorým sa podarí rýchlo dostať späť do formy, iným zostanú kilá navyše či strie už po celý život. Dôležité je uvedomiť si, akú úžasnú službu naše telá a bruchá dokázali.

Aj zmeny na tele môžu viesť k popôrodným depresiám...

Trojnásobná mamička Hayley Garnett je úspešná blogerka a fotografka a vďaka úprimným a neprikrášleným záberom sa snaží podporovať čerstvé matky, aby sa nehanbili za svoje telá, ale aby sa naučili byť na svoje nedostatky po pôrodoch pyšné.

Nie všetci sú však z jej záberov nadšení a ženy sa jej často pýtajú, či je pre svojho muža stále rovnako príťažlivá aj s extrémne vyťahanou kožou na striami.

"Myslím si, že na mojom bruchu nie je vôbec nič zlé, pretože stopy na ňom zanechali naše milované deti. Vďaka tomu ani na sekundu nezabudnem, že rástli v mojom tele a že dnes chodia po svete. Všetky moje deti sú skrátka moju súčasťou, navždy..." napísala  Hayley a neskôr pridala aj slová svojho manžela, ktoré dodali sebavedomie mnohým matkám.

https://www.instagram.com/p/B5DxjGqnB5h/ 

Najkrajšie vyznanie pre manželku

Jej manžel, Cody Garnett, sa vyjadril, že svoju manželku miluje rovnako, ako keď ju spoznal pred pätnástimi rokmi.

“Dôvody, pre ktoré ju milujem, nemajú nič spoločné so žiadnou časťou jej tela. Miloval som ju po pôrode nášho syna a aj potom keď sa narodili naše dvojičky.

Stále vonia tak úžasne, má rovnako krásny úsmev, bystrú myseľ, zmysel pre humor a ďalšie skvelé vlastnosti, ako dievča, do ktorého som sa pred rokmi zamiloval. Jej telo vyzerá po pôrodoch inak, čo je absolútne normálne, keďže vynosilo naše tri úžasné deti.

Necítim sa byť hrdina za to, že milujem svoju ženu aj s nedokonalosťami na tele. Sú to práve nedokonalosti, ktoré robia svet zaujímavým, netúžim mať doma bábiku Barbie, bola by to nuda. Ako by sme bez tých stôp na tele vedeli, čím všetkým si náš život prešiel?

Moja žena nie je dokonalá, a preto ju milujem. Žiadna zmena na jej tele nezmení to, čo k nej cítim... "

https://www.instagram.com/p/B4iMMzJneUO/

https://www.instagram.com/p/B3cqi2RHXQm/

https://www.instagram.com/p/Bx0HfLOnVHS/

https://www.instagram.com/p/B3IEDwUH_ec/

Súvisiace články

Najčítanejšie