Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Na rande cestovala 3 hodiny, aby jej muž nadával, že je tučná: TOTO má byť moletka?
Zdielať na

Na rande cestovala 3 hodiny, aby jej muž nadával, že je tučná: TOTO má byť moletka?

Zdroj: Pixabay.com

Láska niektorých žien nepozná prekážky. To si zrejme povedala aj táto slobodná matka, ktorá verila, že jej rande dopadne na jednotku...

Jade je matka jedného dieťaťa, ktorá sa s jeho otcom dávnejšie rozišla. 28-ročná kráska však na mužské pokolenie nezanevrela a stále verí, že natrafí na princa na bielom koni. Svojich vyvolených hľadá aj prostredníctvom zoznamovacej aplikácie Tinder. 

Myslíte si, že by Diana Mórová očarila muža svojím talentom?

​Práve tu našla na o rok mladšieho fešáka, s ktorým si pred mesiacom vyšla na rande. Všetko dopadlo super, preto sa s ním po mesiaci mala opäť stretnúť. Pritom jej vyvolený býval v meste vzdialenom od jej bydliska až 3 hodiny cesty! Hoci Jade zmeškala autobus, neváhala zobrala si taxík na vlakovú stanicu a vycestovala. Šok prišiel hneď ako sa s mužom stretla. Ten jej po pár minútach povedal, že za ten mesiac poriadne pribrala! Jade sa nestíhala čudovať a keď stále neprestával a urážal ju, o 5 minút neskôr bolo po rande. Muž ju odviezol späť na stanicu, kde ešte hodinu čakal na spiatočný vlak. 

gofundme.com

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This lady needs to read my #mandetox book OUT NOW! #jadesavage #tinderdates #datingnightmares @thesun

Príspevok, ktorý zdieľa Man Detox (@mandetox),

Miesto plaču však kráska urobila niečo nečakané! Na istom fundraisingovom webe si založila profil, opísala, čo sa jej stalo a prosila ľudí, aby jej prispeli sumou necelých 100 eur. Presne toľko ju totiž vyšla celá cesta na jej najhoršie rande v živote. Čuduj sa svete, ľudí jej príbeh dojal a už jej vyzbierali viac ako 900 eur! Jade nielenže dobre vyzerá, ale jej to aj dobre páli, nemyslíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie