Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zmlátil ma, aj keď vedel, že som tehotná: Život s manipulátorom ju takmer zabil
Zdielať na

Zmlátil ma, aj keď vedel, že som tehotná: Život s manipulátorom ju takmer zabil

Zdroj: Instagram/missemalinegrace

Z dokonalého partnera sa postupne vykľulo hotové monštrum. Z príbehu tejto ženy budete mať zimomriavky.

Z milujúceho partnera sa stal agresívny násilník. Emaline bola odtrhnutá od rodiny aj priateľov. Doma bola fyzicky a tiež psychicky týraná. Agresivita jej partnera zo dňa na deň zhoršovala. Ušla až po tom, čo ju násilník zmlátil aj napriek tomu, že vedel o jej tehotenstve.

Aj deti bývajú často psychicky týrané, takéto situácie by sme nikdy nemali podceňovať...

Považovala ho za životnú lásku

Emaline Taylor si myslela, že stretla toho pravého. "Joe bol dokonalý, snedý muž s krásnym úsmevom. Vyzeral ako anjel a zo začiatku sa ku mne tak aj správal," spomína Emaline. Opak bol ale pravdou! Čím dlhšie s ním bola, tým viac sa ich vzťah menil. Z princa na bielom koni sa postupne stávalo monštrum, ktoré sa snažilo svoju priateľku odstrihnúť od sveta.

"Presvedčil ma, že moja rodina ma nemiluje. Vtĺkol mi do hlavy, že v našom vzťahu som to ja, kto robí chyby, a ja som mu verila." Emaline sa k priateľovi čoskoro nasťahovala a psychické týranie sa postupne menilo na fyzické. Začalo to hádzaním jedla a končilo škrtením a modrinami. "Vedela som, že robí niečo zlé. Milovala som ho ale viac než čokoľvek iné a vždy som verila, že sa zmení."

https://www.instagram.com/p/Bk3WQ23gt4b/

Utiekla, aby zachránila seba aj dieťa

Joe bol perfektný manipulátor. Krásna Emaline naozaj verila, že je škaredá a k ničomu. Joeovi doslova zobala z ruky. Dobrovoľne sa nechala mlátiť, pretože verila, že to s ňou myslí dobre. Zlomovou chvíľu bolo nečakané tehotenstvo. "Bábätko som nechcela a neplánovala. Proste sa to stalo! Keď ma Joe udrel vo chvíli, keď som už v sebe nosila syna, bez mihnutia oka som odišla." Emaline sa bála, že by Joe mohol v budúcnosti ublížiť aj bábätku, a jednoducho zabuchla dvere.

Opustiť svoju najväčšiu lásku bolo pre mladú nastávajúcu mamičku veľmi ťažké. Materské pudy jej však pravdepodobne zachránili život a tiež aj dieťatku, ktoré nosí pod srdcom. Agresivita násilníckeho muža by sa naďalej stupňovala a Emaline by nikdy nežila spokojný život. Teraz býva v dome svojich rodičov a čaká na príchod milovaného synčeka.

https://www.instagram.com/p/BxOFA-mHFWK/

https://www.instagram.com/p/ByD9tWsnTUi/

Súvisiace články

Najčítanejšie