Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Myslela si, že celý život bude tučná: Dnes je z nej sexi kosť, pozrite sa!
Zdielať na

Myslela si, že celý život bude tučná: Dnes je z nej sexi kosť, pozrite sa!

Zdroj: Profimedia.sk

Josephine dlhé roky bojovala s kilami navyše. Hoci vyskúšala desiatky diét, ani jedna u nej natrvalo nezabrala. Nevzdávala sa a predsa sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 63 kilogramov!

„Myslela som si, že do konca svojho života budem tučná, pretože som bola lenivá niečo na sebe zmeniť a vždy som to vzdala. Nikto v mojom okolí mi neveril, že sa mi podarí schudnúť, a to ma hnalo vpred,“ zverila sa mladá Josephine na Instagrame a motivuje iných k chudnutiu.

Pozrite si niektoré dych vyrážajúce premeny

Za 12 mesiacov sa jej podarilo zhodiť 63 kilogramov a dnes jej z nej štíhla kráska, za ktorou sa na ulici otočí nejeden muž. Celú svoju premenu zdokumentovala aj na Instagrame z jediného dôvodu - svojimi fotkami a radami chce motivovať iných, ktorí o sebe pochybujú. Práve rôzne chudnúce premeny, ktoré videla na sociálnych sieťach jej pomohli v tom, aby sa do tej svojej pustila. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You are the architect of your own dreams ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie),

Sama priznala, že priberala práve z množstva nezdravého jedla, ktoré konzumovala a takmer vôbec sa nehýbala. Začala sa zdravo stravovať a do svojho jedálnička zaradila potraviny bohaté na bielkoviny, zeleninu a šalát. Samozrejme, k chudnutiu patrí aj šport, ktorý je dnes každodennou súčasťou jej života. Josephine vyzerá super a spokojne a je dobrou inšpiráciou pre iných, ktorí sa odhodlávajú schudnúť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m blown away by the progress in my back! Taking the picture on the left wasn’t easy. I hid it on my phone so no one could see it apart from me. I’m so glad I made the decision to share my progress with you all. I’ve been so honoured to have inspired other people and help motivate them throughout their journey’s like others did for me. I love you all! Thank you for being along on this ride with me. ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ The sweat, the time, the dedication. It pays off ???? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I was so strict for the first six months. If you’re wondering what I ate to lose the weight - my menu plan includes all the meals I ate during my journey. It’s located on the link in my bio ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #backtransformation #weightlossjourney #motivation #healthyliving

Príspevok, ktorý zdieľa Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello, I’m Josephine Desgrand. This is my journey to a healthier & fitter me. I’m 18 years old and currently weigh in at 60kgs with a height of 174cm. 2 years ago I weighed 127kgs and decided to change my life. I stuck to a low carb, no sugar diet for TWO WHOLE years. I began to eat natural sugars about six months into my journey. In the first 12 months I lost 63kgs. I do not see this as a diet to lose weight, I see this as my new lifestyle change. In these two years I have faced some very difficult challenges but I have chosen to pick myself up and keep moving. Everybody has bad days, never let a stumble be the end of your journey. Stay positive? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #weightlossjourney #selflove #positivity

Príspevok, ktorý zdieľa Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie),

Súvisiace články

Najčítanejšie