Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Cudzia žena ju obvinila, že jej ukradla frajera: Neuveríte, podľa čoho TO zistila
Zdielať na

Cudzia žena ju obvinila, že jej ukradla frajera: Neuveríte, podľa čoho TO zistila

Zdroj: Facebook/Selina Azam

Jediná fotografia mladej dvojice spôsobila hotové šialenstvo. Keď uvidíte, čo na nej je, nebudete veriť, že toto má byť dôkaz nevery!

Selina Azam zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej je vidieť jej nohy a nohy jej priateľa Bradleyho. Ani vo sne ju nenapadlo, že takouto obyčajnou a nenápadnou fotkou spôsobí takú drámu.

Krátko po zverejnení príspevku sa jej ozvala neznáma žena, ktorá tvrdila, že tie mužské nohy patria jej priateľovi Kieranovi. Začala ju bombardovať otázkami, odkiaľ ho pozná, či vie že je zadaný atď…

Selina žene vysvetľovala, že nohy sú jej priateľa Bradleyho a žiadneho Kierana nepozná. Ona ju však naďalej obviňovala a stupňovala svoje urážky, dokonca zistila, že jej Kieran Seline fotografie lajkuje na Instagrame.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1989529754680161&set=a.1386546164978526&type=3&theater

“Mám verejný Instagram a kopec fanúšikov, netuším, kto všetko mi fotografie lajkuje a nie je možné, aby som každého jedného poznala,” odpovedala Selina slušne, no žena pokračovala v agresívnom súboji ďalej.

Selina si naozaj myslela, že je to zlý sen a celú komunikáciu s neznámou ženou zavesila na sociálnu sieť, kde baví tisíce ľudí. Tí nevedia pochopiť, ako podľa tejto fotky usúdila, že je to na sto percent jej priateľ.

„Ak mám byť úprimný, tiež mám jeden pár nôh. Pokojne by mohli byť aj moje...“ napísal jeden z komentujúcich, ku ktorému sa pridalo kopec ďalších. Čo na to poviete vy? Spoznali by ste z takéhoto záberu, že ide o vášho partnera?

Twitter/Selina Azam

 

Súvisiace články

Najčítanejšie