Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bradatá žena neverila, že si nájde lásku: ON sa do nej zamiloval na prvý pohľad
Zdielať na

Bradatá žena neverila, že si nájde lásku: ON sa do nej zamiloval na prvý pohľad

Zdroj: Instagram/thisislittlebear

Roky sa za nadmerné ochlpenie hanbila a takmer denne si holila tvár. Jedného dňa si povedala dosť a prestala sa skrývať, dokonca sa stihla už aj šťastne vydať.

45-ročná žena, ktorá si hovorí “Little Bear” trpí nadmerným ochlpením, a to aj na hrudi a tvári. Dôvodom je syndróm polycystických vaječníkov, ktorý túto nepríjemnosť spôsobuje.

Najčastejším vedľajším účinkom syndrómu polycystických vaječníkov je práve rýchly rast hustého a tmavého ochlpenia na tvári a tele. Táto žena ním trpela od 14-tich rokov.

Celé roky si denne holila tvár aj hruď, telo si zakrývala dlhým oblečením, aby zamaskovala svoj hendikep. Keď mala po tridsiatke, odsťahovala sa a začala úplne nový život.

Vykašlala sa na komplexy a holenie prijala sa taká, aká v skutočnosti je.

https://www.instagram.com/p/BuPYThiFAxd/

Na to, že si ju ľudia premeriavajú a občas na ňu ukazujú prstom, si jednoducho zvykla a prestala to riešiť. Jediné, z čoho mala obavy, bolo to, že si nikdy nenájde milujúceho a chápavého partnera.

https://www.instagram.com/p/BS89PS2gI9I/

Keď sa zoznámila s Tobiasom, bola to vraj láska na prvý pohľad. Po krátkom randení sa zamilovaná dvojica dokonca zosobášila a obaja veria, že spolu strávia zvyšok života, pričom sa priznali, že to nemajú vždy ľahké. Denne sa totiž stretávajú nielen s kritikou a posmeškami, ale dokonca sa im aj vyhrážali smrťou.

Musíme uznať, že je to naozaj netradičná dvojica, no lásku si zaslúžia všetci rovnako, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/Bs4erxBF2-3/

https://www.instagram.com/p/BpxsFPylUF5/

https://www.instagram.com/p/BucfA36lgWg/

Súvisiace články

Najčítanejšie