Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo na sebe ženy nenávidia, ale muži to priam milujú? Budete prekvapené!
Zdielať na

Čo na sebe ženy nenávidia, ale muži to priam milujú? Budete prekvapené!

Zdroj: unsplash.com

Budete sa čudovať, ale veci, ktoré sú pre nás často nedostatky, tie muži buď nevidia, alebo ich dokonca priťahujú. Tušili ste o tom?

To by sme neboli my, ženy, aby sme neboli s niečím stále nespokojné. Vlasy máme buď príliš rovné, alebo naopak príliš vlnité, nohy by sme chceli dlhšie, zadok menší a tak ďalej. Možno vás to prekvapí aj poteší, ale muži naše mindráky a nespokojnosť vidia úplne inak!

Pehy

Akonáhle vyjde slniečko, začínajú sa vám na tvári hromadiť malé roztomilé bodky? Možno by ste ich chceli čo najrýchlejšie zakryť mejkapom, ale to by bola veľká chyba! Muži totiž vaše pehy milujú! Namiesto toho, aby ste ich schovávali, urobte z nich svoju prednosť!

unsplash.com

Malé prsia

No dobre, určite nebudeme tvrdiť, že sú veľké prsia mužom na obtiaž. To ale neznamená, že po nich túžia úplne všetci a že by ste zo svojich malých pŕs mali mať mindráky. Každý muž má rád niečo iné, a ak vás presviedča, že je vaša veľkosť pre neho optimálna, tak mu skrátka verte.

Červenanie sa

Keď sa dostanete do trápnej situácie, alebo vám naopak niekto polichotí, tak sčerveniete? Možno túto vlastnosť neznášate a najradšej by ste v tom okamihu zavŕtali hlavu do zeme, ale to by bolo zbytočné! Muži milujú, keď môžu ženy dostať do rozpakov! V ich očiach sa premeníte v malé dievčatko a oni vás budú chcieť objať a chrániť pred celým svetom.

unsplash.com

Plné krivky

Vy sa možno snažíte každé kilo navyše schovať za hrubú vrstvu oblečenia, ale pravdou je, že muži majú radi, ak ženu majú za čo chytiť. Ak navyše vie žena podčiarknuť svoju krásu a udržiava si zdravé sebavedomie, muži doslova šalejú. Nehanbite sa za silnejšie stehná alebo malé faldíky na bruchu. Vo finále si z toho robíte väčšie vrásky, než je potrebné.

Neupravené vlasy

Zrejme si nedokážete predstaviť, že by ste von vyšli bez perfektného účesu, ktorý drží za každej situácie, ale pravdou je, že muži milujú, keď vás môžu po vlasoch jemne hladiť. Vykašlite sa preto na laky a gély, rozpustite vlasy a nechajte svojho muža, aby si s vašimi vlasmi pohral.

Prirodzenosť

Možno máte pocit, že čím viac, tým lepšie, ale muži v tomto smere majú úplne iný názor. Na ženách oceňujú prirodzenosť. Vykašlite sa preto na tmavé tiene, očné linky a výrazné rúže, a naopak stavte na lesky na pery a na líca naneste len trochu lícenky. Muži budú šalieť!

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie