Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ste stále sama? Možno ste na zozname! Tieto znamenia nemajú šťastie v láske
Zdielať na

Ste stále sama? Možno ste na zozname! Tieto znamenia nemajú šťastie v láske

Zdroj: Profimedia

Stroskotalo vám už niekoľko vzťahov a hľadáte vinu najmä u seba? Možno vás to prekvapí, ale za nešťastnou láskou môže byť aj váš dátum narodenia a znamenie, ktoré k nemu prislúcha.

Prečo sa niekto zamiluje a užíva si šťastie a lásku niekoľko rokov a inému zase nevychádza jeden vzťah za druhým? Ak patríte k tej druhej skupine, je možné, že ste sa narodili v jednom z týchto znamení, ktoré majú v láske smolu oveľa častejšie, ako ostatní. To však neznamená, že pravú lásku nikdy nenájdete, možno vám to bude len trvať trošku dlhšie.

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka sú väčšinou v láske nesmelí a nedokážu urobiť prvý krok. Toto nie je ich vlastná vina, je to v ich prirodzenosti, keď ide o emócie. "Nájsť vhodnú polovičku je pre túto veľmi láskavú a citlivú dušu je takmer nemožné," hovorí astrologička Cindy Mckean. "Trvá im dlho, kým sa zotavia zo sklamaní a zlomeného srdca. Keď to ženám vo vzťahu nefunguje, sú veľmi nešťastné a dlho sa trápia,“ dodáva.

Profimedia

Panna

Láska Panny, rovnako ako ona sama, je veľkým tajomstvom, ktoré nie všetci jej mužskí obdivovatelia dokážu vyriešiť. Tomuto slabšiemu pohlaviu nestačia vo vzťahu len pocity a vášeň. Potrebuje aj duchovné spojenie so svojim partnerom, a to viac než len telesnú lásku, čo je jeden z dôvodov, prečo ju niekedy hľadá pridlho. Panna pôsobí tiež veľmi chladne a svoje city verejne radšej neukazuje, aby sa vyhla sklamaniu. Muž, ktorý má o ňu záujem, by mal ale vedieť, že srdce Panny je oveľa teplejšie a mäkšie, ako sa zdá.

Kozorožec

Kozorožci sú vážni ľudia a často nemajú šťastie v láske kvôli zlému načasovaniu. Sú to pragmatické a trochu chladné typy ľudí, ktoré sú menej obratné v záležitostiach lásky. Kozorožec si určite nebude vylievať srdce a vyplakávať na pleciach svojich blízkych. Ťažko sa mu dokonca vyznáva aj láska a aj preto môže na svoje okolie pôsobiť chladne, až drsne. Avšak vo vnútri má bohatý citový život a pokiaľ nájde osobu, ktorej bude nadovšetko veriť, dokáže sa svojej chladnej tváre zbaviť.

Ryby

Ľudia narodení v tomto znamení často nosia ružové okuliare a nepripúšťajú si negatívne riziká. Sú však veľmi citliví, zraniteľní a sú výborní pozorovatelia. Žena narodená v znamení rýb má veľmi jemné a citlivé srdce. Je sentimentálna, romantická, náladová a veľmi zraniteľná.  Napriek skutočnosti, že žena tohto znamenia stále hľadá lásku a stabilný vzťah, nebude vždy schopná zamilovať sa kvôli svojej podozrievavosti a úzkosti. Ak sa však žena Ryby stretne so svojim ideálnym mužom, úplne sa podrobí jeho vôli a stane sa úžasnou manželkou, matkou a gazdinou.

Súvisiace články

Najčítanejšie