Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Muž ju ponížil pre jej šaty: To, čo sa stalo potom, by chcela zažiť každá!
Zdielať na

Muž ju ponížil pre jej šaty: To, čo sa stalo potom, by chcela zažiť každá!

Zdroj: instagram/thealaurynchippendale

Táto krásna tmavovláska sa rovnako ako tisíce iných žien snaží nájsť toho pravého aj prostredníctvom vychytenej zoznamky Tinder. Jedného dňa ju oslovil istý muž, no čo nasledovalo potom, by ste nečakali!

Keď Theu Lauryn oslovil cez Tinder muž menom George, ani vo sne by jej nenapadlo, že bude niekedy musieť niečo takéto riešiť. 

Miesto pekných slov a žiadosti o rande, jej adresoval úplne iné slová. "Nebudem ti klamať, ale vyzeráš dosť smiešne. A tie šaty sú čerešničkou na torte. Napísal som ti to, pretože by si to mala vedieť a snáď ti to pomôže!" Tmavovláska neverila, že si niekto nájde tú drzosť a napísal jej len preto, aby ju urazil a ponížil.

Toto sú šaty a komunikácia s mužom

twitter/thealaurynchippendale

​Celú konverzáciu a fotku v šatách zverejnila na twitteri a tie sa stali virálnymi. Väčšina ľudí 20-ročnú študentku bránila a napísali jej, že v šatách vyzerá super! Veľké prekvapenie nasledovalo pár dní po tom, ako o jej nemilej skúsenosti začali písať médiá. Populárny internetový obchod, z ktorého si šaty kúpila, jej fotku v nich zaradil na svoju stránku medzi ostatné modelky! Tomu sa povie naozaj originálne zadosťučinenie!

asos.com

Súvisiace články

Najčítanejšie