Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Podozrievate partnera, že vás klame? Tieto signály ho okamžite prezradia
Zdielať na

Podozrievate partnera, že vás klame? Tieto signály ho okamžite prezradia

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Zdá sa vám, že sa váš partner odrazu zmenil a máte podozrenie, že vám niečo zatĺka? Dobre si všímajte jeho správanie, tieto znamenia ho odhalia.

Skôr, než partnera skutočne obviníte z toho, že vás vodí za nos, sústreďte sa zmeny, ktoré nastali v jeho správaní. Buďte v strehu a všímajte si tieto znaky. Má ich niekoľko a pravidelne sa opakujú? Môžete si byť istá, že vám niečo tají!

Zvláštne správanie

V podstate sem patrí všetko, čo sa vymyká zvyčajnej rutine. Býva nervózny, nesústredený a má problém odpovedať vám priamo na otázky? Spýtajte sa ho na rovinu, ale pokojne, prečo vám nedvíhal celý večer telefón, alebo s kým mal to pracovné stretnutie. Ak zostane zaskočený, neodpovie priamo a začne uhýbať pohľadom, značí to, že vás oklamal. Môže byť tiež výbušný, zabúdať na dohodnuté veci a termíny a samozrejme na vaše sviatky a podobne.

Namiesto odpovedí kladie otázky

Ľudia, ktorí vám klamú do očí sa väčšinou prezradia tak, že vám neodpovedia na vašu otázku, ale v podstate zopakujú tu vašu, čím získavajú čas na to, aby si niečo rýchle vymysleli. V praxi to vyzerá asi takto. “Podvádzaš ma?” Spýtate sa. On odpovie: “Ja že ťa podvádzam?” “Ako si na to prišla?” “Väčšia hlúposť ťa nenapadla?” a podobne.

Slovne na vás útočí

Že je vám neverný sa môže prejaviť aj tak, že aj pri vašom bežnom dotaze či otázke sa doslova naštartuje a začne slovne útočiť. Manipulatívne typy dokážu ženu tak zdeptať, že sa nakoniec začne cítiť vinná ona sama.

Zamotáva sa do klamstiev

Znervóznie, keď sa začnete pýtať na to isté, pretože si nevie spomenúť, akú výhovorku použil naposledy. Ako obyčajne, znervóznie a začne vás obviňovať z toho, že ho neustále vypočúvate a podobne.

Často používa slovo “prisahám”

Ak je niekto naozaj nevinný, odpovie vám s pokojom Angličana a nepotrebuje robiť divadlo. Naopak, neverník začne odrazu robiť teatrálne výstupy a prisahať, že to nie je pravda. Slovo “prisahám” sa v jeho slovníku začne objavovať príliš často.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie