Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
K výročiu napísala manželovi tieto slová: S Verešovej vyznaním budete súhlasiť aj vy
Zdielať na

K výročiu napísala manželovi tieto slová: S Verešovej vyznaním budete súhlasiť aj vy

Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Kým iným párom vzťahy stroskotajú po krátkom čase, oni sa ľúbia stále rovnako. Pozná Andrea recept na šťastné manželstvo?

Krásna slovenská modelka Andrea Verešová (38) oslávila s manželom Danielom Volopichom (54) už 12. výročie svadby, pričom pár tvoria už dlhých 14 rokov!

Verejné vyznanie manželovi

Medzi manželmi v šoubiznise patria medzi svetlé výnimky a vyzerá to tak, že im to aj po dvanástich rokoch klape rovnako dobre, ako na začiatku.

Andrea Verešová má s manželom Danielom dve krásne deti – Vanessu a Daniela, a sú pekným príkladom toho, že vzťah môže klapať aj po rokoch spoločného života. Krásna modelka si to váži, pretože si veľmi dobre uvedomuje, že mať krásne a fungujúce manželstvo vôbec nie je samozrejmosť a treba na ňom pracovať denne.

K 12.výročiu sobáša zverejnila túto krásnu fotografiu so slovami, ktoré sa týkajú každého jedného z nás.

“Keď mi naša spoločná láska ukázala, čo je dôležité v mojom živote, už viem, že šťastie je len polovičné, keď ho nemáte s kým zdieľať a že smútok je dvojnásobný, keď vám nemá kto pomôcť. Čo naozaj znamená milovať a ako to je, keď moja láska pokračuje...

Láska znamená zdieľať svet s niekým ďalším. Svoj život, radosti i starosti. Vášeň je reakciou na lásku a láska je odpoveďou na všetko…”

Blahoželáme! Nech im to vydrží!

https://www.instagram.com/p/Bu635ZRnWB3/

Súvisiace články

Najčítanejšie