Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ľudia ho odsudzujú, pretože má o 100 kíl ťažšiu ženu: Nie sme iní, tvrdia
Zdielať na

Ľudia ho odsudzujú, pretože má o 100 kíl ťažšiu ženu: Nie sme iní, tvrdia

Zdroj: Profimedia

Na ulici ich nie je možné prehliadnuť, no oni si už prestali všímať, že sú pre okolie chodiacou atrakciou. Hoci mnohí o ich vzťahu pochybujú, obaja svorne tvrdia, že sú spolu šťastní.

Anthony Piersanti (37) z Arizony je už takmer desať rokov ženatý s manželkou Jean (46). Prečo táto dvojica priťahuje pohľady ľudí? Ihneď je totiž viditeľné, že Jean trpí obrovskou nadváhou, od manžela je ťažšia až o 104 kíl!

Fetiš alebo veľká láska?

Anthony váži 84 kíl, kým jeho drahá polovička sa vyšplhala až na váhu 188 kilogramov! Mnohí ľudia si myslia, že práve muž má úchylku a priťahujú ho ženy s morbídnou obezitou. Obaja však tvrdia, že tomu tak nie je a vraj si žijú úplne bežný život, rovnako, ako aj iné páry.

Profimedia

“Ľudia si hneď myslia, že musí ísť nutne o fefiš, ak vidia muža so ženou väčších rozmerov, pretože pre väčšinu ľudí sú takéto ženy neatraktívne,” vysvetlil Anthony, ktorý si nemyslí, že v ich vzťahu je niečo iné, ako u iných.

Dvojica si úplne prestala všímať to, čo si o nich myslí okolie. Jean sa snažila niekoľkokrát schudnúť, ale nakoniec to vzdala a naučila sa byť naozaj šťastná a sebavedomá aj s kilami navyše.

“Myslím si, že som krásna, mám toho veľa, čo môžem ponúknuť. Byť vo vzťahu, kde sme rozdielni, je perfektné,” pochvaľuje si bacuľka.

Nech už je to akokoľvek, myslíme si, že by sa jej predsa zišlo trochu zhodiť. Takáto nadváha jej skôr či neskôr prinesie akurát zdravotné komplikácie. Čo si o tom myslíte vy?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie