Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čo si muži všimnú na ženách najskôr? Tieto veci ich priťahujú ako magnet
Zdielať na

Čo si muži všimnú na ženách najskôr? Tieto veci ich priťahujú ako magnet

Zdroj: unsplash.com

Každému mužovi sa na ženách páči niečo iné, napriek tomu sú veci, ktoré zaujmú väčšinu z nich!

Možno vás to prekvapí, ale v zozname sa nenachádza veľký výstrih či bujný dekolt. Mužov dokážu očariť na ženách úplne iné veci!

Oči

Sedemdesiat percent mužov tvrdí, že si ako prvú vec na ženách všimnú oči. Skvelý očný make-up a celkový "jasný" pohľad oka spôsobí, že ste pre mužov natoľko zaujímavá, že vás musia osloviť. Štúdie dokonca dokázali, aký očný make-up na muža najviac zaberá. Podľa vedcov sú svetlé očné linky, ľahké nude očné tiene a trocha maskary to pravé, čo potrebujete, aby ste muža zaujali.

unsplash.com

Pleť

Krásna a rozžiarená pleť je ukazovateľom dobrého zdravia, kvalitnej stravy a odpočinku. Ak si myslíte, že si muži ženskú pleť príliš nevšímajú, tak ste na omyle. Stavte na kvalitnú stravu, dostatok spánku a nezabudnite používať kvalitné kozmetické prípravky. A hlavne nezabudnite piť! Hydratácia je pre krásnu a zdravú pleť najdôležitejšia.

Vlasy

Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy. A muži nádherné a zdravé vlasy milujú! Ak vás príroda neobdarila lesklou hrivou, nezúfajte. Navštívte kaderníka, ktorý vám so starostlivosťou o vlasy pomôže, a vyskúšať môžete napríklad tiež rôzne vitamíny či prírodné masky, ktoré vaše vlasy zase vrátia k životu.

unsplash.com

Úsmev

Žiarivý a milý úsmev odzbrojí každého muža! Navyše ho berú ako náznak flirtu! Takže ak sa vám nejaký muž naozaj páči, venujte mu čarovný úsmev, ktorý je zároveň známkou toho, že ste priateľská a milá žena.

unsplash.com

Postava

Či už sa vám to páči alebo nie, je to bohužiaľ pravda. Muži sa často zameriavajú na to, akú má žena postavu. Ak sa snažíte svoje nedostatky schovať pod vrstvou oblečenia, pod perinou ich už tak ľahko neschováte. Nie je ale podmienkou, že sa mužom páčia len chudé dievčatá. Ak sa vám nejaký muž naozaj páči, choďte do toho a zabudnite na nejaké to kilo navyše!

Nohy

Dlhé nohy sú ako magnet pre mužské oči. Ak sú ešte navyše opálené, idú sa zblázniť. Ak vám príroda nenadelila dlhé nohy až do nebies, nevadí. Stavte na sexi podpätky!

Zmysel pre humor

Každý muž si zamiluje ženu, ktorá si vie aj sama zo seba občas urobiť srandu a ktorej nechýba zmysel pre humor. Ženy, ktoré rady žartujú, totiž pôsobia uvoľnenejšie, a pre mužov sú tak atraktívnejšie. Urobte si občas srandu sama zo seba. Uvidíte, ako perfektne to zaberie!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie