Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dokáže vám byť verný? Muži s touto krvnou skupinou sú trefa do čierneho!
Zdielať na

Dokáže vám byť verný? Muži s touto krvnou skupinou sú trefa do čierneho!

Zdroj: pixabay

Každá žena túži mať po svojom boku muža, na ktorého sa bude môcť spoľahnúť a dôverovať mu. Vedeli ste, že o ňom veľa napovie práve jeho krvná skupina?

Ak ste si stále nenašli vhodného partnera, nezúfajte. Možno ste sa k sebe nehodili práve kvôli krvným skupinám.  Práve tie vedia o charaktere človeka veľa prezradiť, takže hneď budete vedieť, čo od neho očakávať.

Krvná skupina A

Ľudia s touto skupinou sa vyznačujú hlavne tým, že sú racionálni a všetko majú vopred premyslené a naplánované. Môžete sa na nich spoľahnúť v každej situácii. Hoci sú veľmi citliví, vyznačujú sa aj vysokým sebavedomím, takže niekedy môžu pôsobiť až namyslene. Ak sa muži zamilujú vzťah berú veľmi vážne a nevera vám nehrozí.

pixabay

​Krvná skupina B

Ich vášeň a empatia z nich robí ideálnych partnerov, ktorí rozumejú druhým. Aj preto do všetkého, čo robia v práci alebo v súkromí, dávajú veľkú časť svojho srdca. Na druhej strane, často váhajú a neznášajú konfrontácie. Títo ľudia sa väčšinou riadia mottom – Všetko alebo nič! Platí to aj v láske, kde sú nestáli a ľahko sa vrhajú do nových dobrodružstiev.

Krvná skupina AB

Zriedkavá krvná skupina sa odrazila aj na charaktere ľudí, ktorí ju majú. Sú to prirodzení vodcovia, spoločenskí a mimoriadne obľúbení jedinci. Majú vysoké ciele, ktoré sa im v živote aj darí dosiahnuť. S takýmto partnerom sa nikdy nebudete nudiť, no počítajte s tým, že si všetko bude chcieť robiť po svojom... V láske bývajú stáli, no trvá im veľmi dlho, kým sa im dostanete pod kožu.

pixabay

​Krvná skupina 0

Sú síce zodpovední, no veľmi opatrní vo všetkom, čo robia. Hoci sa cítia dobre v bezpečí a neznášajú riskantné situácie, sú veľmi odvážni a len tak niečoho sa nezľaknú. Stres zvládajú zo všetkých krvných skupín najlepšie. Ich slabým miestom je tvrdohlavosť, ktorá môže partnerov privádzať do šialenstva. Ak po nejakej žene naozaj zatúžia, urobia všetko pre to, aby si ju získali a udržali.

Súvisiace články

Najčítanejšie