Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Facka pre Kylie Jenner: Bez mejkapu vyzeráš ako Jackson!
Zdielať na

Facka pre Kylie Jenner: Bez mejkapu vyzeráš ako Jackson!

Zdroj: instagram/schiaparelli

Čoraz viac celebrít sa už odvážilo vyjsť na spoločenské akcie bez alebo len s minimom mejkapu na tvári. Pridala sa k nim aj Kylie Jenner, ktorá väčšinu svojho majetku zarobila práve vďaka kozmetike, ktorú predáva. Jej premiéra však nedopadla dobre. Prečo?

Niekdajší sexsymbol Pamela Anderson už niekoľko rokov "behá" po svete bez mejkapu. K nej sa pred pár dňami pridala aj Venus Williams, ktorá si na istú akciu vyrazila nenalíčená. K nej sa pridala aj najmladšia z Kardashianiek, Kylie. 

​Tá sa začiatkom týždňa objavila v úlohe modelky na prehliadky značky Coperni v Paríži a bola jej najväčšou hviezdou. 27-ročná dvojnásobná mamička sa na veľké prekvapenie hostí aj verejnosti objavila na móle s minimálnym mejkapom a ľudia sa nestačili čudovať...

Naozaj vyzerá ako Jackson?

Kylie totiž v minulosti milovala výrazné líčenie, ktoré jej pridávalo na veku. Rovnako sa o nej hovorí, že jej tvár už dávno nie je prirodzená, keďže si dala vylepšiť všetko to, s čím bola nespokojná. Kým niektorým sa táto "prirodzenejšia Kylie" páčila, jej fanúšikovia sa zhodli v jednom. Bez mejkapu sa im až nápadne podobala na zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona! "Prepáčte, ale až nápadne pripomína MJ," zhodli sa ľudia. Čo si myslíte vy? 

Takto vyzerala na spomínanej módnej šou

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Schiaparelli (@schiaparelli)

Aj takto kedysi vyzeral Michael Jackson...

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie