Zatiahnuté
14°
Bratislava
Stela
3.10.2024
Ďalšia celebrita vyrazila do spoločnosti bez mejkapu: Spoznávate tenisovú hviezdu?
Zdielať na

Ďalšia celebrita vyrazila do spoločnosti bez mejkapu: Spoznávate tenisovú hviezdu?

Zdroj: Profimedia

Do klubu odlíčených hviezd sa pridala aj táto športová ikona. Na luxusnú akciu v Paríži si vyrazila v úplne prirodzenom vzhľade bez štipky líčidiel. Čo poviete, pristane jej to?

Naturálny vzhľad medzi celebritami odštartovala už pred niekoľkými rokmi speváčka Alicia Keys, podporuje ho aj herečka Jessica Biel a momentálne je najslávnejšou zástankyňou úplne prirodzeného looku Pamela Anderson. Vyzerá to tak, že pre podobnú filozofiu sa teraz rozhodla aj tenistka Venus Williams (44), ktorá sa bez náznaku nalíčenia objavila v pondelok v Paríži, informuje Daily Mail.

Bez mejkapu do spoločnosti  

Venus je tak ďalšou celebritou, ktorá zavítala do francúzskej metropoly počas tamojšieho týždňa módy. V odvážnom komplete zloženom zo skráteného blejzra a minisukne vyrazila na akciu do luxusnej reštaurácie hotela Costes.  

Na rozdiel od svojej o rok mladšej sestry Sereny Williams sa Venus stále nechystá do tenisového dôchodku. Nedávno tiež prezradila, že tenis bude hrať aj naďalej, a to nielen preto, aby dobre vyzerala, ale aj preto, aby nezostarla.  

Profimedia

185-centimetrov vysoká kalifornská rodáčka, ktorá so Serenou patrí k najúspešnejším tenistkám histórie, uviedla pre nové číslo Harper's Bazaar: „Stále trénujem, nie každý deň ako predtým, ale na kurte budem musieť byť stále. Je to skvelý spôsob, ako zostať fit, spaľovať kalórie a mať skvelé nohy a ruky! Ak chcete vyzerať dobre, hrajte tenis. Nezdá sa to ako práca, ale je to drina. Budem hrať, kým budem mať chrupavky. Ak vydržím, snáď sa mi vyhne aj proces starnutia,“ prezradila.  

Venus, ktorá spoločne so sestrou zároveň vedie rebríček najbohatších tenistiek histórie, pred trinástimi rokmi prezradila, že trpí Sjögrenovým syndrómom spôsobujúcim suchosť zvonka aj vo vnútri tela. V zriedkavých prípadoch môžu komplikácie s týmto reumatologicko-autoimunitným ochorením viesť k infekciám slinných žliaz, problémom s obličkami, vredmi alebo pankreatitídou. 

Profimedia

​Nalíčená vyzerá úplne inak!

Súvisiace články

Najčítanejšie