Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Sexbomba je už definitívne minulosť: Pamela Anderson opäť šokuje svojím vzhľadom, je v poriadku?
Zdielať na

Sexbomba je už definitívne minulosť: Pamela Anderson opäť šokuje svojím vzhľadom, je v poriadku?

Zdroj: Profimedia

Ešte pred pár rokmi by bez výrazného mejkapu nešla ani vyniesť smeti, dnes sa aj na spoločenských udalostiach hrdo predvádza s “nahou” tvárou bez štipky mejkapu. U nej je to až taký extrém, že ľudia pochybujú, či nie je chorá.

Najslávnejšia seriálová záchranárka Pamela Anderson (56) v posledných rokoch výrazne ubrala od výrazného líčenia, ktoré bolo pre ňu typické a najnovšie chodí aj na spoločenské podujatia s úplne prirodzeným lookom bez štipky mejkapu. Presne takto sa ukázala aj na slávnostnom udeľovaní British Fashion Awards v londýnskej Royal Albert Hall a všetkým prítomným vyrazila dych, píše magazín People.

Sexbomba z Pobrežnej hliadky začala už dávnejšie vyznávať trend prirodzeného vzhľadu. Keď sa bez výrazného líčenia objavila prvýkrát na festivale v Cannes, mnohí ju vôbec nespoznali. Najnovšie sa s úplne naturálnou tvárou objavila na British Fashion Awards.  

Bývalá Playmate a milovníčka vyzývavého štýlu zjavne zmenila od základov životnú filozofiu, čo je vidieť na prvý pohľad. Na akciu prišla nielen bez mejkapu, ale aj v outfite, aký by si na seba ešte pred nedávnom rozhodne nedala.  

Profimedia

Aj keď jej tvár vyzerá unavene a zostarnuto, krémový komplet od Stelly McCartney jej sadol ako uliaty, čo poviete?  

Profimedia

Nepotrebuje sa skrývať  

V roku 2019 podľahla rakovine prsníka jej vizážistka a dobrá kamarátka Alexis Vogel, čo vraj zmenilo jej pohľad na vzhľad a krásu.  

„Bola najlepšia. A odvtedy, akoby som cítila, že bez Alexis je pre mňa lepšie nenosiť make-up. Myslím, že keď starneme, všetci začneme vyzerať trochu smiešne. A pri pohľade do zrkadla sa tak trochu smejem sama sebe a hovorím si: ‚Wow, to ako fakt? Čo sa to so mnou deje?“ priznala Pam s tým, že chodiť nenalíčená je zároveň oslobodzujúce, zábavné a trochu rebelské, pretože robí pravý opak toho, čo všetci ostatní… 

Aj keď sa Pamela často stretáva aj s kritikou svojho vzhľadu, mnohí si herečku zastali a vyjadrili sa, že je to určite lepšie, ako prebotoxované celebrity s kačacími perami. Čo hovoríte vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie