Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Ľudia sú presvedčení, že bola na botoxe: Na hladkú pleť bez vrások má iný TRIK
Zdielať na

Ľudia sú presvedčení, že bola na botoxe: Na hladkú pleť bez vrások má iný TRIK

Zdroj: TikTok/imogenhorton

Matka dvoch detí priznala, že obvinenie z botoxu je pre ňu ten najlepší kompliment. Podarilo sa jej totiž dosiahnuť krásnu a hladkú pleť aj bez akýchkoľvek zákrokov.

31-ročná influencerka Imogen Horton je pravidelne obviňovaná, že podstúpila botoxové injekcie, alebo minimálne používa prehnané filtre na sociálnych sieťach, píše The Sun.

Ako pribúdajúce vrásky rieši herečka Hentrieta Mičkovicová?

Hladká pleť bez botoxu 

Imogen sa nad správami od ľudí len usmieva, pretože žiadny zákrok nikdy nepodstúpila a vo zverejnených videách sa ukazuje dokonca bez štipky mejkapu. Na svoju obhajobu matka dvoch detí dodala, že by nič podobné ani absolvovať nemohla, keďže za posledné štyri roky bola buď tehotná, alebo dojčila. Čo je teda tajomstvom jej hladkej a bezchybnej pokožky? 

Krásna mamička prezradila, že našla hotový kozmetický zázrak, ktorý jej pleť vyhladil a rozžiaril a sama sa vraj cíti ako po skrášľovacom zákroku. Tým super prostriedkom je high street sérum, ktoré má podľa nej fantastické účinky.

@imogenhorton Brb just ageing backwards AD ????? obsessed with the NEW @RoC Skincare Derm Correxion Fill + Treat Serum available @Boots UK ♬ original sound - Imogen Horton

 

V ďalšom videu ukázala, že ide o produkty  Derm Correxion Fill + Treat Serum od RoC. Vysvetlila, že sérum Roc bolo vyvinuté v spolupráci s plastickými chirurgmi a dermatológmi a funguje na vyplnenie jemných liniek. Funguje to vďaka retinolu a trojitej kyseline hyalurónovej, ktoré produkty obsahujú.  

Čo na to hovoríte vy? Máte tiež svoj obľúbený kozmetický produkt, na ktorý nedáte dopustiť? 

Súvisiace články

Najčítanejšie