Jasno
11°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Trend obočia na rok 2025: Vracia sa štýl, ktorý sme nosili pred 20 rokmi
Zdielať na

Trend obočia na rok 2025: Vracia sa štýl, ktorý sme nosili pred 20 rokmi

Zdroj: Profimedia

Aj keď ide o malú časť tváre, je to práve obočie, ktoré dokáže celkový výraz a líčenie podčiarknuť. Možno vás prekvapí, aký trend obočia hlási veľkolepý návrat.

Obočie nám rámuje tvár a preto jeho tvar, hrúbka aj úprava hrajú v celkovom looku naozaj významnú úlohu. Keďže aj v líčení sa trendy menia, predstavíme vám tie, ktoré budú v najbližšom období dominovať práve pri obočí.

Vracia sa tenké obočie  

Určite si pamätáte na obdobie, kedy trendom v obočí dominovala veľmi jemná linka bez najmenších náznakov chĺpkov. V roku 2025 sa síce týmto trendom budeme inšpirovať, ale nebude to až taký extrém. Chĺpkov sa radikálne zbavovať nebudeme, avšak budú trendy vo veľmi jemnom a nenápadnom štýle. Presný príklad môžete už teraz vidieť na topmodelke Belle Hadid.   

Profimedia

Rebelská medzera  

Ide o trend, kedy je v obočí jedna malá časť vyholená. Môže to byť obyčajná rovná čiara alebo akýkoľvek iný útvar, ktorý sa vám zapáči. Obočie tak dostane rebelský nádych. Inšpiráciou vám môže byť speváčka Tyla, ktorej to naozaj veľmi svedčí.

View this post on Instagram

A post shared by Tyla (@tyla)

Striktne vyčesané chĺpky  

Vyčesané chĺpky smerom nahor, ktoré sú perfektne zarovnané a zafixované, budú stále in aj v roku 2025. Obočie si takto môžete ľahko upraviť aj doma – stačí na to hrebienok, ktorým si chĺpky vyčešete do požadovaného tvaru, a následne ich zafixujete.

Farebné akcenty  

Výrazné a jasné farby sú trendy v líčení už nejaký čas a teraz sa preniesli aj na obočie. Od tmavých odtieňov až po zosvetlené obočie, povolené je všetko. Ak si na bežný deň niečo podobné nedokážete predstaviť, odviažte sa aspoň na večierku či párty.  

Súvisiace články

Najčítanejšie