Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Žena prezradila, čo jej pomohlo pri padaní vlasov: Urobila 4 jednoduché zmeny, z výsledku je nadšená
Zdielať na

Žena prezradila, čo jej pomohlo pri padaní vlasov: Urobila 4 jednoduché zmeny, z výsledku je nadšená

Zdroj: Profimedia

Občasné vypadávanie vlasov je úplne bežné, no čo robiť, ak problém pretrváva dlhšie? Inšpirujte sa tipmi tejto ženy, ktorá sa po niekoľkých mesiacov opäť teší z krásnej a hustej hrivy.

Žena, ktorá bojovala s rednúcimi vlasmi, sa podelila o zmeny, ktoré spravila, a vlasy jej opäť začali rásť. Namiesto užívania výživových doplnkov stavila na lacné prírodné tipy, ktoré jej riedke a slabé vlasy zmenili na nepoznanie, píše The Sun.

4 tipy proti vypadávaniu vlasov

  1. 1-2 krát do týždňa si pokožku hlavy masírovala rozmarínovým esenciálnym olejom a olejom z hroznových jadierok.
  2. Pomohlo jej aj zlepšenie spánkového režimu. Snažila sa chodiť spať v rovnakom čase, neponocovať a spať dostatočne dlho.
  3. Ďalšiu zmenu, ktorú spravila, sa týkala jedálničku. Do stravy pridala viac vlašských orechov, mandlí, semienok a zeleniny a zvýšila príjem bielkovín.
  4. Posledným faktorom, na ktorý sa sústredila, bola eliminácia stresu. "Stres bol určite jedným z dôvodov, pre ktorý mi vypadávali vlasy, rovnako, ako mnohým iným," povedala mladá žena a dodala, že zdravie vlasov súvisí s tým, ako dobre sa staráte o svoju myseľ aj telo zároveň.

Žena ďalej doplnila, že zlepšenie samozrejme neprišlo zo dňa na deň, bol to dlhodobý proces, ale priniesol skvelé výsledky, preto odporúča tieto zmeny zaradiť do svojej životosprávy natrvalo.

Stav vlasov predtým...

Reddit

A potom... 

Reddit

Súvisiace články

Najčítanejšie