Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ako dnes vyzerá Major Houlihanová zo seriálu MASH? Kvôli plastikám už nedokáže pohnúť tvárou
Zdielať na

Ako dnes vyzerá Major Houlihanová zo seriálu MASH? Kvôli plastikám už nedokáže pohnúť tvárou

Zdroj: Profimedia.sk

Vďaka kultovému seriálu sa zaradila medzi top hviezdy, mnohí muži boli do nej zamilovaní a ženy sa na ňu chceli podobať. Dnes by ste ju určite nespoznali!

Hoci od uvedenia prvej série legendárneho sitcomu uplynulo už vyše päťdesiat rokov, stále sa teší veľkej obľube. Medzi nezabudnuteľné tváre patrila práve herečka Loretta Swit, ktorá má už 86 rokov, píše český magazín extra.cz. Žiaľ, po množstve plastických a estetických zákrokoch je na ňu dnes smutný pohľad.

Loretta Swit si zahrala v seriáli MASH vrchnú zdravotnú sestru, majora Margaret Houlihanovú. Sitcom sa natáčal dlhých jedenásť rokov a obľúbená Šťabajzňa v ňom bola po celú dobu. 86-ročná herečka sa nedokázala zmieriť s pribúdajúcimi vráskami a po množstve zákrokov a vylepšení vyzerá ako úplne iná osoba, píše portál plasticsurgereyes.com.   

View this post on Instagram

A post shared by Gr8erDays (@gr8erdays)

Plastické zákroky v jej prípade nepriniesli očakávaný efekt. "Jej nafúknutá tvár vyzerá neprirodzene a je príliš opuchnutá, čo jasne naznačuje, že sa príliš pohrávala s botoxovou injekciou. Tá spôsobila, že jej tvár tak zamrzla, že jej bráni v akomkoľvek výraze. Botox tiež robí jej tvár príliš bacuľatou," uvádza spomínaný portál.

Na jej tvári síce nie sú viditeľné vôbec žiadne vrásky a jej pleť je veľmi hladká, avšak vďaka prehnanému faceliftingu úplne stratila schopnosť mimiky. S faceliftom sa ale príliš pohrávala, čo spôsobilo, že jej tvár vyzerala napäto a nemohla používať mimiku.

Profimedia

Loretta vďaka nakrúcaniu úspešného seriálu spoznala svoju lásku, ktorou sa stal Dennis Holahan, ktorý si zahral diplomata Pera Johannsena. "Viem len to, že keď som stretla Denisa, zrazu som narážala do nábytku. Správala som sa ako dieťa. O týždeň neskôr som vedela, že s ním môžem žiť do konca života," povedala v minulosti herečka v jednom z rozhovorov.  

Hoci to najprv vyzeralo na veľkú lásku, ich vzťah nevydržal. V roku 1995 sa dvojica rozviedla a ich cesty sa navždy rozdelili. Odvtedy zrejme Loretta rezignovala na lásku a mužov a nikdy sa znova nevydala a nestala sa matkou. Dnes síce môžete herečku stretnúť na ulici s kočíkom, no namiesto vnúčat v ňom vozí svojho psa. 

View this post on Instagram

A post shared by My Publicist (@mypublicist)

Súvisiace články

Najčítanejšie