Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nechcela si ho vytetovať ani denne maľovať: Rozhodla pre transplantáciu obočia, takto TO dopadlo
Zdielať na

Nechcela si ho vytetovať ani denne maľovať: Rozhodla pre transplantáciu obočia, takto TO dopadlo

Zdroj: Instagram/donoflebanon_

Keď si chce niekto vylepšiť tvar či farbu obočia, existuje na to niekoľko metód, no tejto žene sa tieto spôsoby nepáčili. Vedeli ste, že obočie sa dá aj transplantpvať? Pozrite sa, ako to vyzerá.

29-ročná Siham Cyrine minula viac ako 4-tisíc libier za transplantáciu vlasov z hlavy do oblasti obočia. Od školských čias bola totiž šikanovaná za obočie, ktoré jej nebolo vidieť, a roky si ho musela pracne dokreslovať, píše Daily Star.

@donoflebanon The eyebrow transplant update youve all been waiting for!!! Thank you @Dr. Ducu Clinic (use code SIHAM10 for % off your eyebrow transplant!) and des.thetics_skin.center in redlands for the lamination and tint!♥️ #eyebrowtransplant #eyebrowgrowth #eyebrowlamination ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Celý proces transplantácie trval približne štyri hodiny a Siham si výsledky operácie nevie vynachváliť. „Nechala som si v minulosti obočie vytetovať, ale po čase farba nebola vidieť a vyzeralo to otrasne. Musela som chodiť znova a znova. Potom som si ho aj tak každý deň domalovávala a trvalo mi to zhruba štyridsaťpäť minút. Už som toho mala dosť,“ vysvetlila dôvody, pre ktoré u nej vyhrala transplantácia ako najlepšia možnosť.  

K transplantácii ju inšpirovala modelka Chrissy Teigen, ktorá si tento zákrok veľmi pochvaľovala. „Zhruba v dvadsiatich rokoch som nemala žiadne obočie. Proste mi zrazu vypadalo a už znova nenarástlo. Riasy aj vlasy som mala v poriadku, takže som si kvôli tomu dosť vytrpela. Nechcela som sa zmieriť s tým, že už do konca života žiadne mať nebudem,“ pokračovala.

Siham žije v Los Angeles, ale na transplantáciu si vybrala kliniku v Londýne, ktorá mala najlepšie referencie. „Neľutujem to, že som letela takú diaľku. Myslím, že kvalitná klinika a dobrí lekári sú základom úspechu akejkoľvek operácie,“ uviedla. V minulosti si nechala napríklad zväčšiť poprsie pomocou silikónových implantátov. Aj vtedy si vyberala kliniku starostlivo, pretože sa bála prípadných komplikácií.   

„Pre niekoho je transplantácia obočia nezmyslom a zbytočnosťou. Niekto hovorí, že už neviem, čo by som si vymyslela, aby som na seba upútala pozornosť. Ja ale otvorene o tomto zákroku hovorím, pretože viem, koľko ďalších žien trpí podobne ako ja. Nie je nič zlé na tom, že chceme mať na sebe to, čo je pre nás prirodzené,“ vysvetlila.  

Mali by ste na takýto zákrok odvahu aj vy alebo by ste si nechali obočie radšej vytetovať?   

Súvisiace články

Najčítanejšie