Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Fanúšikovia prosia Jessicu Simpson, aby prestala s úpravami tváre: Veď sa už na seba nepodobá!
Zdielať na

Fanúšikovia prosia Jessicu Simpson, aby prestala s úpravami tváre: Veď sa už na seba nepodobá!

Zdroj: Profimedia

Ľudia majú o americkú speváčku a herečku vážne obavy. Najskôr šokovala extrémne vychudnutou postavou a teraz zase výrazne zmeneným vzhľadom.

Sláva Jessicy Simpson (43) je už dávno preč a v poslednom období na seba upozorňuje najmä zábermi na sociálnych sieťach, kde je evidentné, že niekdajšia kráska sa snaží všetkými spôsobmi spomaliť starnutie a vylepšiť si svoj vzhľad.

Posledný album vyšiel Jessice Simpson v roku 2010 a bol vianočný. Bežnú platňu vydala už v roku 2008, odvtedy výrazným hudobným počinom neoslnila, pripomína super.cz.  

Stihla ale založiť firmu, ktorá ponúka oblečenie, doplnky, parfémy aj batožinu, porodiť tri deti, riešiť problémy s alkoholom a tiež po poslednom pôrode zhodiť takmer päťdesiat kíl. Na tento rok plánuje vydanie nového albumu, no zatiaľ na seba upozorňuje nie hudbou, ale najmä svojím vzhľadom.  

Profimedia

“Boli ste prirodzene krásna, prestaňte sa zahrávať s tvárou!” napísala jedna z komentujúcich. „Jej spodná pera asi čoskoro dopadne na podlahu. Je tak veľmi preplnená, až začína klesať,“ pridal sa iný. „Vyzerá ako zle vyrobená plastová figurína,“ napísali jej ďalší.  

Ktovie, či ju ešte niekto spozná, keď konečne vydá svoj avizovaný album...  

Súvisiace články

Najčítanejšie