Oblačno
19°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Meg Ryan sa po dlhej pauze ukázala v spoločnosti: Štíhla postava, krásne šaty, ale pozrite sa na jej tvár!
Zdielať na

Meg Ryan sa po dlhej pauze ukázala v spoločnosti: Štíhla postava, krásne šaty, ale pozrite sa na jej tvár!

Zdroj: Profimedia

Obľúbená hviezda romantických komédií sa zaradila medzi hollywoodske celebrity, ktoré sa nedokázali zmieriť so starnutím. Práve kvôli mnohým nevydareným zákrokom a zmenenej tvári sa dlho držala v ústraní. Ako vyzerá herečka dnes?

V návrat do hereckej brandže u 62-ročnej Meg Ryan mnohí už ani nedúfali, ale niekdajšia hviezda prvej veľkosti dokázala, že má stále čo ponúknuť, a po šesťdesiatke hlási veľký comeback. Rodáčka z Connecticutu nechýbala ani na udeľovaní cien Critic's Choice Movie Awards v Santa Barbare, informuje magazín People.

Sympatická herečka sa vlani vrátila pred kameru spoločne s ďalšou hviezdou prevažne z obdobia 90. rokov Davidom Duchovnym v romantickej komédii What Happens Later. Teraz na červenom koberci  oslnila v čiernych šatách posiatych filtrami bez ramienok, v ktorých vynikla jej štíhla postava.  

Profimedia

Kým predtým bola Meg zväčša kritizovaná práve kvôli prehnaným plastickým operáciám a rôznym zákrokom, tentokrát dostala za svoju celkovú vizáž množstvo komplimentov.  Niektorí si však neodpustili poznámky, že im úsmevom pripomína filmového Jokera. 

Musíme uznať, že vyzerá oveľa lepšie a menej strnulo, ako na záberoch spred pár rokov, čo hovoríte vy?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie