Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Zvládnete TO aj vy: 5 jednoduchých beauty trikov, s ktorými vyzerajú ženy z kráľovskej rodiny vždy skvelo
Zdielať na

Zvládnete TO aj vy: 5 jednoduchých beauty trikov, s ktorými vyzerajú ženy z kráľovskej rodiny vždy skvelo

Zdroj: Profimedia

Hovoríte si, ako to len členovia kráľovských rodín robia, že sú neustále upravení, svieži a vo forme? Ženy z kráľovskej rodiny majú vlastné tajné a jednoduché triky, ktoré im pomáhajú vyzerať dobre za všetkých okolností.

Iste, že všetci členovia kráľovských rodín, a zvlášť ženy, majú k dispozícií profesionálnych stylistov, vizážistov, či kaderníkov, no za ich vždy dokonalým vzhľadom je aj niečo viac. Tieto beauty triky si môžete ľahko osvojiť aj vy a rozhodne k tomu nebudete potrebovať žiadnu pomoc odborníkov.

Dokonalý tvar prirodzeného obočia   

Fakt, že obočie dokresľuje tvar a vzhľad tváre, je najmä u princeznej Kate dobre známy. Kate sa začala ihneď po pridaní sa do kráľovskej rodiny o svoje obočie nadmieru starať a udržuje ho v dokonalom majstrovskom tvare. Vďaka plynulému zdvihnutiu a presnému tvarovaniu zaobleného obočia má Kate výraznejší a hlbší pohľad. Prirodzené mierne zdvihnuté obočie zdôrazňuje aj jej oči, ktoré vyzerajú väčšie a otvorenejšie. Navyše celý vzhľad budúcej panovníčky je vďaka hustejšiemu obočiu viac elegantný.

Žiadne experimenty s rúžom   

Členky kráľovskej rodiny s odtieňmi rúžu nikdy príliš neexperimentujú. Používajú klasické neextravagantné farby, ktoré pristanú takmer každej žene. Obľúbený je predovšetkým tradičný červený rúž, prípadne jemné odtiene do hneda. Najmä Charlene, princezná z Monaka, je preslávená tým, že sa nevyhýba zvýraznením pier červeným rúžom, ktorý však dopĺňa o decentný make-up v matných odtieňoch. A to je pravidlo, ktorého sa vypláca sa držať. Ak nosíte rady výrazný rúž, myslite na to, že to už nemusíte preháňať s ostatným líčením. Oči a make-up by mali byť oproti krikľavému rúžu menej nápadné. Pokiaľ máte radšej výraznejší dramatický pohľad, voľte v prípade rúžu naopak nude odtiene.

Správne tieňovanie tváre   

Princezná Kate by sa dala označiť za majsterku v kontúrovaní. Zatiaľ čo pre niektoré ženy býva celkom ťažké naniesť na tvár bronzer a lícenku tak, aby to ich vzhľadu skutočne lichotilo, Kate s tým rozhodne nemá problém. Naopak. Tvár nezaťažuje nánosmi make-upu, ale presnými líniami dokáže zdôrazniť svoje lícne kosti, a tým si vytvoriť skutočne bezchybný vzhľad. O Kate je známe, že sa väčšinou líči sama, a má dokonca svoj obľúbený odtieň bronzeru, vďaka ktorému vyzerá stále sviežo.

Prírodná farba vlasov   

Prírodná farba vlasov je jedným z osvedčených receptov na nenútenú krásu, týka sa väčšiny členiek kráľovských rodín. Gaštanové vlasy princeznej Kate vďaka tomu vyzerajú neustále dobre, navyše skvele dopĺňajú jej urodzený elegantný look. Namiesto experimentov s farbou vlasov sa Kate, o ktorej sa vie, že služby vizážistov a kaderníkov využíva minimálne, rozhodla zamerať sa na štýl svojho účesu. Obľúbila si natočené končeky, vďaka ktorým vyzerá jej hriva vždy vzdušne a získa na objeme.

Krátke upravené nechty svetlých odtieňov   

Pre členky kráľovskej rodiny sú nepraktické dlhé nechty zámerne zakázané. Na rozdiel od krátkych, dobre tvarovaných nechtov totiž pôsobia menej prirodzene a upravene. Obvykle preto nosí väčšina princezien a urodzených dám naprieč monarchiami okrúhle alebo štvorcové krátke nechty nenápadnej farby. Medzi obľúbené patria napríklad priehľadné laky alebo nenápadná manikúra v bielych, béžových a svetlých odtieňoch. To je prípad aj kráľovnej Camilly, ktorá na nechtoch najčastejšie nosí bezfarebný lak. 

Súvisiace články

Najčítanejšie