Jasno
17°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Princ Harry šokoval zmeneným vzhľadom: Ešte nedávno mal plešinu, aha, čo má teraz na hlave!
Zdielať na

Princ Harry šokoval zmeneným vzhľadom: Ešte nedávno mal plešinu, aha, čo má teraz na hlave!

Zdroj: Profimedia

O Harrym bolo známe, že so začínajúcim rednutím vlasov sa nedokázal vysporiadať tak dobre, ako ostatní členovia v kráľovskej rodine a vyzerá to tak, že našiel spôsob, ako si vlasy opäť “pričarovať...”

Nedávno sme písali o Jarovi Slávikovi, ktorý rovnako prekvapil porastom na hlave, za ktorý vďačí transplantácii vlasov. Aj muži z britskej kráľovskej rodiny sú známi tým, že im časom veľmi rednú vlasy.

Najviac je to vidieť u princa Williama, ktorý sa to nesnaží nijako zakrývať, no výrazne začali vlasy ubúdať aj jeho mladšiemu bratovi. Na najnovších fotografiách však vyzerá odrazu inak, všimli ste si to aj vy?  

Princ Harry žije s manželkou Meghan a deťmi v Amerike a stále sa snaží nejako presadiť. Kým doteraz to boli skôr kontroverzné spôsoby, ako jeho kniha, či rozhovory, v ktorých poriadne očiernil celú kráľovskú rodinu, teraz sa uberá skôr iným smerom.

Harry spolupracuje s rôznymi organizáciami a predovšetkým dáva dôraz na osvetu o duševnom zdraví. Preto sa tiež spojil s projektom BetterUp, kde sa objavila aj jeho fotografia, ktorú však všetkých zaskočila. Harry na nej vyzerá úplne inak, zmenené sú najmä jeho vlasy, čo vytvorilo priestor na mnohé špekulácie, píše The Sun.

View this post on Instagram

A post shared by Etalk (@etalkctv)

Prin Harry má na zábere podstatne tmavšie vlasy, no najmä ich má oveľa viac. Po jeho stále sa výraznejšej plešine zrazu niet ani stopy. Niektorí si myslia, že jeho podobizeň je jednoducho vylepšená vo photoshope, iní si myslia, že si plešinu zakrýva inak.  

Spencer Stevenson, zakladateľ spoločnosti SpexHair, popredný poradca v oblasti vypadávania vlasov a transplantácie vlasov, tvrdí, že Harryho bujná hriva je pravdepodobne spôsobená špeciálnym maskovacím „sprejom na vlasy“, ktorý sa používa napríklad aj pri natáčaní filmov, keď potrebujú hercom meniť vzhľad. „Myslím si, že je veľmi pravdepodobné, že používa vlasové vlákna Nanogen."

"Toto je tajomstvo celebrít a pomáha mnohým, keď si potrebujú okamžite zahustiť vlasy kvôli foteniu alebo filmu," povedal Stevenson. „Myslím, že Harryho vlasy vykazujú známky presne takejto pomoci, pretože vyzerajú tmavšie a hustejšie, dodal.    

Ktovie, či za Harryho rýchlym plešatením nie sú aj neustále spory s rodinou a tiež problémy v manželstve, ktoré sa rovnako snaží všemožne maskovať... 

Súvisiace články

Najčítanejšie