Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Koniec účesu “na koleno”! Jaro Slávik sa nechal vylepšiť, výsledok už vidieť na prvý pohľad
Zdielať na

Koniec účesu “na koleno”! Jaro Slávik sa nechal vylepšiť, výsledok už vidieť na prvý pohľad

Zdroj: TV JOJ

Jeho typický vzhľad s vyholenou hlavou a prešedivelým strniskom je už minulosťou. Slávik podstúpil pred časom transplantáciu vlasov a teraz sa už pýši slušným porastom.

Producent, nekompromisný porotca súťaže Česko Slovensko má talent, hľadač talentov, scenárista a stand-up komik Jaro Slávik (49) dal svojmu ikonickému účesu “na koleno” definitívne zbohom. Jaro podstúpil transplantáciu vlasov v polovici mája a už teraz je vidieť výsledok. Čo poviete, urobil dobre?

Vypadávanie vlasov a postupné plešatenie postihuje takmer dve tretiny mužskej populácie a nevyhli sa mu ani mnohé známe celebrity. Kým niektorí muži to bez problémov prijali a chodia po svete s holou hlavou, iní sa rozhodli vyskúšať moderné metódy, ktoré dokážu porast na hlave obnoviť. Hoci Jaro Slávik chodil s vyholenou hlavou poriadne dlhú dobu, predsa sa len rozhodol pre zmenu a vyzerá to tak, že je spokojný.  

Sám zmenu nijako nekomentoval a tváril sa, že k nej snáď došlo len tak, o zákroku ale informovala samotná klinika, kde transplantáciu podstúpil. Hoci na sociálnej sieti jeho meno uvedené najskôr nebolo, ľudia známu tvár okamžite spoznali.

Rozdiel bol najskôr iba veľmi jemný, no po pár mesiacoch mu vlasy viditeľne podrástli a zhustli, čo je dôkaz toho, že zákrok sa perfektne vydaril! Slávik sa na Instagrame pochválil spoločnou fotkou s jojkárskou moderátorkou Danou Čapkovičovou a my musíme uznať, že šedivá hriva mu naozaj sekne!  

Čo poviete na nový imidž Jara Slávika vy? Poznáte niekoho, kto podstúpil rovnaký zákrok?   

View this post on Instagram

A post shared by Jaro Slavik (@slavikjaro)

Súvisiace články

Najčítanejšie