Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Od detstva túžila vyzerať ako Barbie, svoj sen si splnila: Po početných plastikách je na nespoznanie
Zdielať na

Od detstva túžila vyzerať ako Barbie, svoj sen si splnila: Po početných plastikách je na nespoznanie

Zdroj: Profimedia

Detský sen ju neopustil ani v dospelosti, práve naopak. Mladá žena je šťastná, že sa konečne môže priblížiť k svojmu vysnívanému ideálu krásy. Čo poviete, vyšlo jej to?

25-ročná Jazmyn Forrest z Austrálie minula doteraz viac ako 53-tisíc libier na rôzne plastické a estetické zákroky, ktorými sa snaží dosiahnuť dokonalý vzhľad bábiky Barbie. Priznala, že “barbíny” ju fascinovali viac ako ostatné dievčatá a vedela, že raz sa premení na jednu z nich, píše Daily Star.

Prvú operáciu pŕs podstúpila ako 18-ročná, ďalej podstúpila liposukciu, zväčšenie pier a ďalšie úpravy na tvári a tiež plastiku a úpravu pozadia.  

Nie so všetkými zákrokmi však bola spokojná a chce, aby jej telo malo ešte dokonalejšie tvary. „Kvôli plastike nosa som cestovala až do Južnej Kórey. Bolo mi povedané, že tam sú na nosy najväčší profíci. A musím uznať, že to tak naozaj je. S nosom som veľmi spokojná. Každá operácia so sebou nesie veľkú bolesť, ale tú vydržím, pretože výsledok stojí za to,“ povedala blondínka.  

Profimedia

Jazmyn sama priznáva, že je podobou na Barbie absolútne posadnutá a je to pre ňu priorita. Každý deň po prebudení začína starostlivosťou o seba, dopraje si tú najlepšiu kozmetiku a líči sa tak, aby sa sama sebe čo najviac páčila. 

A čo na jej premenu hovoria jej najbližší? „Moja rodina bola najprv veľmi sklamaná, že sama so sebou nie som spokojná a nemám rada svoje pravé ja. Potom ale pochopili, že iba takto som naozaj šťastná,” dodala. 

Nuž, nás by ešte zaujímalo, či táto Barbie aj pracuje a kto jej tieto nákladné zákroky platí...  

Súvisiace články

Najčítanejšie