Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Na celebritnú párty nezobrala Bena, ale mladšiu sestru: Wau, v rodine Jennifer Lopez majú krásu v génoch
Zdielať na

Na celebritnú párty nezobrala Bena, ale mladšiu sestru: Wau, v rodine Jennifer Lopez majú krásu v génoch

Zdroj: Profimedia

Nestarnúca spevácka aj herecká diva sa narodila ako prostredná, má teda jednu staršiu a jednu mladšiu sestru. Aj keď obe sa médiám väčšinou vyhýbajú, mladšia Lynda urobila tentokrát výnimku.

53-ročná Jennifer Lopez svoju rodinu nadovšetko miluje. Hoci svoje deti ukazuje na Instagrame aj v spoločnosti pomerne často, o jej dvoch sestrách dlho mnohí ani netušili.

Staršia sestra JLo sa volá Leslie a rovnako ako Jennifer, aj ona má blízko k hudbe. Nepohybuje sa však v šoubiznise, ale hudbu vyučuje na škole. 

Mladšia sestra Lynda je známou novinárkou a televíznou reportérkou. Pracovala pre rôzne média, medzi nimi napríklad Good Day New York, Fox 5 Live či ABC Radio, momentálne sa angažuje tiež v zábavnom biznise.  

Práve Lynda robila spoločnosť svojej slávnej sestre na slávnostnom galavečere Met Gala a následnej celebritnej párty, keďže jej manžel Ben Affleck nemohol prísť kvôli pracovným povinnostiam, píše hola.com.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lynda Lopez (@lyndalopez08)

51-ročná Lynda sa na svoju staršiu sestru Jennifer nápadné podobá, obe majú výrazné črty tváre a nádherné a bohaté vlasy, staršia Leslie je však typovo odlišnejšia.  

“Pre všetkých je to veľká slávna hviezda, ale pre mňa nie. Stále je to moja sestra a stále mi lezie na nervy,“ povedala Leslie v minulosti, keď boli so sestrou hosťami v Oprah Winfrey show. 

Je veľmi sympatické, že aj keď z Jennifer Lopez sa stala bohatá celebrita svetového formátu, sestry ju stále vidia ako obyčajné bláznivé dievča, s ktorým vyrastali... 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica ? (@jlotruelove_)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Burcu ? since 1999?? (@burcu.jlover)

Súvisiace články

Najčítanejšie