Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Žena chcela mihalnice, aké nemá žiadna: Videli ste už niečo takéto?
Zdielať na

Žena chcela mihalnice, aké nemá žiadna: Videli ste už niečo takéto?

Zdroj: profimedia.sk

Asi každá žena má inú predstavu o tom, čo je pekné a čo sa jej hodí. Táto prišla do salóna s veľmi netradičnou požiadavkou, ako by jej umelé riasy mali vyzerať.

Možno aj vy patríte k ženám, ktoré aspoň raz v živote nosili umelé riasy. Ak vám totiž príroda nenadelila krásne vlastné, zrejme ste aj vy po nich siahli. 

Ako sa dajú ozvláštniť prirodzené mihalnice? Napríklad aj trvalou!

Podobne bola na tom aj táto žena. A tá mala na pracovníčku v salóne naozaj netradičnú požiadavku - extrémne husté a dlhé mihalnice, aké na inej žene neuvidíte. Hoci bolo jej želanie naozaj netradičné, profíčka jej ho splnila. A výsledok? Ten vyzerá naozaj zvláštne! Blondína má megahusté riasy siahajúce až po obočie a vyzerá to tak, že ich nosenie nie je dvakrát príjemné… Čo si o nich myslíte vy?

@crownedbynisia What do y’all think? Too Big?Comment Below? #lashextensions #lashtech #lashclass ♬ original sound - Nojiko’s bae??

@crownedbynisia Y’all still mad? Comment below and let me know? I will be releasing my EBOOK soon on how to achieve crazy sets like these? #lashtips #lashmapping ♬ Hit It - Yung Skrrt

Súvisiace články

Najčítanejšie