Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Jej najnovšie mejkap premeny vám vyrazia dych: Sarah nespoznávajú ani blízki priatelia
Zdielať na

Jej najnovšie mejkap premeny vám vyrazia dych: Sarah nespoznávajú ani blízki priatelia

Zdroj: Instagram/lashesandlosing

Táto žena je tým najlepším dôkazom toho, že čarovanie so šminkami vás môže premeniť doslova na nepoznanie. Keď ju uvidíte nalíčenú, nebudete veriť, že je to jedna a tá istá osoba.

Kanaďanka Sarah Andres (35) spôsobila na sociálnych sieťach hotovú senzáciu. Dokonalými zručnosťami a šikovnými ťahmi štetcom a mejkapom dokáže tak radikálne zmeniť svoj vzhľad, že ju nespoznávajú ani jej vlastní priatelia, píše Daily Star.

Na sociálnych sieťach sa bežne ukazuje úplne bez mejkapu a filtrov aj so všetkými nedokonalosťami vrátane podbradku, problematickej pleti či chýbajúcich zubov, o ktoré prišla počas nehody na bicykli. O to viac je potom šokujúca jej premena, keď sa výrazne nalíči. 

„Na šminkách milujem to, že vás dokážu úplne zmeniť. Je to ako kúzlo. Našla som si techniku, ktorá funguje pre mňa a môj typ tváre. Doonalo sa nalíčiť mi zaberie aj hodinu.  Milujem výrazné glamour líčenie a tiež zbožňujem používať trblietky," prezradila Sarah, ktorú na sociálnych sieťach sledujú tisíce fanúšikov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@lashesandlosing)

„Ľudia mi neveria, že som to naozaj ja. Pýtajú sa ma, ako je možné, že som na fotkách po premene úplne iná a chudšia. Ani tí, čo ma poznajú bez mejkapu, ma nalíčenú nespoznávajú,“ zverila sa Andres, ktorá sa skutočne snažila zoštíhľovať pomocou líčenia, no aktuálne sa snaží schudnúť aj naozaj. 

Pozrite sa na niekoľko jej premien, ktoré obdivujú ľudia z celého sveta. Dokonalá práca, však?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@lashesandlosing)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@lashesandlosing)

@lashesandlosing Replying to @bobbybumboclot #makeup #transformation #catfish #trending #cliponveneers #clipinveneers #transition #glowup ♬ Don't Hate Me - Swing Set Version - Lola Young
@lashesandlosing Hi Friends, im dealing with some really intense health struggles at the moment, hence the lack of content. I am sorry ? Working with my doctor to try to get it figured out. I hope you know i love you all so much! And heres a draft because i loved this look! Throwback ❤️❤️❤️ #makeup #transition #glowup #trending ♬ original sound - Lashes And Losing
@lashesandlosing Replying to @mitchdb420 First time being called a raver ?? #makeup #transformation #thepowerofmakeup #glowup #cliponveneers #transition #trending ♬ original sound - ?????????

Súvisiace články

Najčítanejšie