Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Už žiadne výplne a botox: Vyzeral som ako z hororu, syn sa ma bál, priznal Simon Cowell
Zdielať na

Už žiadne výplne a botox: Vyzeral som ako z hororu, syn sa ma bál, priznal Simon Cowell

Zdroj: Profimedia

Najznámejší porotca talentových súťaží sa za posledný rok výrazne zmenil. Z jeho neprirodzene nafúknutej a vyhladenej tváre boli fanúšikovia zhrození a rovnako to nakoniec cítil aj on sám. Pozrite sa, ako vyzerá teraz!

Zmieriť sa s pribúdajúcim vekom a vráskami je ťažké nielen pre ženy, ale rovnako tak pre mužov, špeciálne pre tých, ktorí sa pohybujú v šoubiznise. Výnimkou nebol ani 62-ročný slávny porotca Simon Cowell, ktorý sa kvôli prehnanému vypĺňaniu vrások pomaly prestal na seba podobať.

Keď jeho zábery s totálne neprirodzenou tvárou obleteli internet, sám priznal, že sa takmer nespoznal a vyzeral ako „niečo z hororového filmu.“ Úplne sa však zobudil až vtedy, keď jeho 8-ročný syn Eric zostal pri pohľade na neho úplne vystrašený.

„Bolo tu obdobie, kedy som zašiel naozaj priďaleko. Videl som svoje fotky a vôbec som sa na nich nespoznával,“ cituje Cowella denník Metro. „Keď Eric dostal kvôli mne hysterický záchvat, bola to posledná kvapka,“ vysvetlil porotca, ktorý urobil veľkú zmenu vo svojom doterajšom živote.

Simon sa rozhodol, že nadobro končí s estetickými úpravami, pretože mu totálne zmenili pôvodné črty. Nechal si tak odstrániť všetky výplne a rozhodol sa prijať prejavy starnutia namiesto toho, aby ich umelo zastavoval. 

Cowell však poctivo športuje, aby sa udržiaval v kondičke, snaží sa zdravo stravovať a piť čo najviac čistej vody. Dobré rozhodnutie, súhlasíte? Nech mu to len vydrží!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie