Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Väčšinou vyzerá takto, no keď sa nalíči, ľudia ju nespoznávajú: Neskutočný rozdiel!
Zdielať na

Väčšinou vyzerá takto, no keď sa nalíči, ľudia ju nespoznávajú: Neskutočný rozdiel!

Zdroj: TikTok/Sara Buckley

Mejkap dokáže okrášliť každú ženu, ale v tomto prípade to vyzerá, ako by ani nešlo o tú istú osobu. Pozrite si tú neskutočnú premenu!

Sara Buckley na TikToku prezradila, že sa väčšinou nezdržiava s líčením a úpravou vlasov, no raz a čas si rada pripomenie, aká príťažlivá a sexi môže byť, keď si nanesie šminky.

Doslova na nepoznanie bude aj herečka Diana Mórová, ktorá si zahrá v rukojemníckej dráme Ultimátum. Nenechajte si ujsť prvú časť už 26. marca o 20:35 na JOJke!​

Je to tá istá osoba?

Takto prirodzene a neupravene vyzerá Sara bežne…

TikTok/Sara Buckley

„Vitajte pri priateľskom pripomenutí, že niekedy som sexy dievča,” oznámila vo videu, kde samú seba označila ako „Hot Girl na voľnej nohe,“ keďže sa takto upraví naozaj iba občas. No zmena je to naozaj neuveriteľná, čo poviete? 

TikTok/Sara Buckley

Video si získalo obrovské množstvo videní a lajkov a mnohé ženy sa s ňou úplne stotožnili a priznali sa, že pri deťoch na materskej takto vyzerajú úplne bežne, píše The Sun.  

Mnoho žien bez dokonalo nalíčenej tváre ani neopustí byt, no táto žena s tým nemá ani najmenší problém. Ten nastáva len vtedy, keď sa náhodou nalíči a upraví a nespoznajú ju ani susedia. Super premena, čo poviete?

@nottheworstmom

Never related to anything more than “freelance hot girl” ??

♬ original sound - PORTER

Súvisiace články

Najčítanejšie