Oblačno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Talentovaný vizážista spôsobil ošiaľ na internete: Z jeho mega premien budete úplne paf
Zdielať na

Talentovaný vizážista spôsobil ošiaľ na internete: Z jeho mega premien budete úplne paf

Zdroj: Instagram/aurelioxsanchez

Vďaka mejkapu a čarovaniu so šminkami sa dokáže zmeniť na akúkoľvek celebritu. Pri pohľade na jeho najvydarenejšie premeny je až ťažké uveriť, že sa pod líčidlami skrýva tento mladík.

Kto z nás by nechcel byť aspoň na pár hodín niekým úplne iným? A čo tak si vyskúšať byť niektorou svetovou celebritou? Pre talentovaného vizážistu Aurelia Sancheza to nie je žiadny problém. Len sa pozrite, aké kúzla dokáže pomocou mejkapu!

Aurelio si vďaka svojmu mimoriadnemu talentu získal obrovské množstvo fanúšikov na Instagrame aj na TikToku, kde ich má už takmer 700-tisíc, upozorňuje magazín Bored Panda.

Hviezda sociálnych sietí vyzerá na prvý pohľad úplne obyčajne, no Aurelio má pekné črty a dokonalo súmernú tvár, s ktorou dokáže vykúzliť dokonalé premeny. Medzi tie najvydarenejšie patrí určite premena na Mariah Carey, Lady Gaga, Cher, či napríklad Michaela Jacksona.

Na niektorých záberoch je od skutočných celebrít takmer na nerozoznanie, súhlasíte? Klobúk dole, tento chalan má obrovské nadanie! Ktorá z premien mu podľa vás vyšla najlepšie?

Súvisiace články

Najčítanejšie