Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Lucia vyskúšala populárny TRIK so samoopaľovákom: Ten výsledok musíte vidieť!
Zdielať na

Lucia vyskúšala populárny TRIK so samoopaľovákom: Ten výsledok musíte vidieť!

Zdroj: TikTok/2uciax

Počas zimných mesiacov mnohí ľudia siahajú po falošnom opálení, aby ich pokožka získala pekný snedý nádych aj bez slnka. Nie vždy to však dopadne podľa našich predstáv!

Na sociálnych sieťach sa v posledných dňoch stala hitom technika nanášania samoopaľovacieho prostriedku, ktorú ako prvé zverejnili dvojičky influencerky Jacqui a Victoria Hondrou. Túto vychytávku si vyskúšala aj Lucia a výsledkom sa pochválila na TikToku, pozrite sa na to!

Opálenie vynikne iba na pleti, ktorá je zdravá a pestovaná! Odborníčka vám dá zopár super tipov!

Niekde sa asi stala chyba...

Technika populárnych sestier zahŕňa použitie gumených rukavíc pri nanášaní falošného opálenia v spreji a pri ich videu vidieť, že to funguje naozaj perfektne! Keď však výsledok po nanesení prostriedku ukázala Lucia, z výsledku bola najskôr totálne zhrozená, píše The Sun.

Jej falošné opálenie vyzeralo najskôr veľmi nerovnomerné a na niektorých miestach mala farbu skôr zelenú a rovnako aj svoje ruky. Až neskôr priznala, že vyskúšala „rukavicovú metódu“ bez rukavíc!

@2uciax Tried the glove, no mitt technique ? #faketan #fyp #foryou #lol ♬ im obsessed - <3

Jej video ľudí pobavilo, no nakoniec sa ukázalo, že to až taká katastrofa nebola. Lucia vysvetlila, že keď si dala sprchu a zmyla nadbytočné množstvo prostriedku, jej pokožka vyzerala odrazu úplne inak.

Takto vyzerala na štvrtý deň po nanesení samoopaľovacieho prostriedku. Čo poviete, vyzerá to veľmi pekne a prirodzene, však? Ak sa to rozhodnete vyskúšať, nezabudnite na gumené rukavice!

@2uciax Reply to @abbymullenxo ♬ original sound - Lucia ✨
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hondroutwins (@hondroutwins)

Súvisiace články

Najčítanejšie