Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Geissenka prekvapila úplne novým imidžom: WAU, tento účes jej ubral aspoň 10 rokov
Zdielať na

Geissenka prekvapila úplne novým imidžom: WAU, tento účes jej ubral aspoň 10 rokov

Zdroj: Facebook/Carmen Geiss

Hviezda reality šou Geissenovci je známa tým, že ku kaderníkovi chodí ako na klavír. Na svoje vlasy si potrpí a najnovšie prekvapila poriadnou zmenou. Čo poviete, pristane jej to?

56-ročná milionárka Carmen Geiss je ako chameleón, miluje zmeny a nebojí sa vyskúšať aj niečo poriadne extravagantné. Kým nedávno predviedla červený melír, dlho pri ňom nezostala. Ak by ste tipovali, že sa vrátila k svojej milovanej blond, ste na omyle!

​Nedávno sme vám ukázali, ako Carmen vyzerá bez štipky mejkapu a bol to celkom šok, aj keď na druhú stranu je sympatické, že hoci sa skrášľovaniu nevyhýba, extrémnemu vyhladeniu pokožky zatiaľ zjavne nepodľahla.

Tentokrát sa Geissenka opäť predviedla s úplne novým lookom, ktorý si získal u jej fanúšikov veľké sympatie. Prajem pekný večer z New Yorku,“ napísala na Instagram Carmen a pochvaly na jej nový účes sa začali len tak hrnúť.

Viditeľne tmavší odtieň vlasov, jemné vlny a ofina, jej podľa reakcií ľudí svedčí oveľa viac a mnohí jej napísali, že jej tento imidž ubral aspoň 10 rokov.

Ako sa páči nový účes Carmen Geiss vám? Myslíte si, že jej toto svedčí viac ako jej typická blond?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss ? (@carmengeiss_1965)

Súvisiace články

Najčítanejšie