Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obrovský trapas Angeliny Jolie: Vyzerala očarujúco, no pohľad zozadu je čistá katastrofa
Zdielať na

Obrovský trapas Angeliny Jolie: Vyzerala očarujúco, no pohľad zozadu je čistá katastrofa

Zdroj: Profimedia

Vyzerá to tak, že Angelina je opäť v perfektnej forme. Na slávnostnej premiére svojho nového filmu bola neprehliadnuteľná, no ľudí zaskočili jej vlasy. Ako jej toto mohli urobiť?

Posledný večer Medzinárodného filmového festivalu v Ríme patril filmu Eternals s Angelinou Jolie (46) v hlavnej úlohe. Tá prišla opäť v doprovode svojich dcér Zahary a Shiloh a vyzerala neodolateľne. Teda, aspoň dovtedy, kým sa neotočila.

Totálne vlasové faux pas

Herečka prišla vo výraznej striebornej róbe z Ateliéru Versace, ktorá na nej vyzerala ohromujúco. Obrovskú pozornosť a najmä kritiku však schytala za svoje vlasy.

Pri pohľade spredu jej naozaj nebolo čo vytknúť, k trblietavým šatám zvolila veľmi vhodne iba hladké vyžehlené a predĺžené vlasy až po zadok. Keď sa však otočila, ľudia neverili vlastným očiam. Nastavené vlasy smiešne vytŕčali spod jej vlastných a nebola tam ani snaha o prirodzené predĺženie, vlasy boli doslova odseknuté a vyzeralo to komicky. Veď uznajte!

„Ako ju mohli takto nechať vstúpiť na červený koberec? Niekto by mal dostať výpoveď!“ napísal jeden z mnohých a pridali sa ďalší.  

Uff, ktovie, ako Angelina zareagovala, keď sa potom uvidela na týchto záberoch...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? SONALI ? (@anjolie_world999)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa aj (@angelinajolije)

Súvisiace články

Najčítanejšie