Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
4 roky nepoužíva šampón a jej vlasy sú...TOTO by chcela mať na hlave každá žena!
Zdielať na

4 roky nepoužíva šampón a jej vlasy sú...TOTO by chcela mať na hlave každá žena!

Zdroj: Instagram

Viete si predstaviť, že by ste jedného dňa úplne zanevreli na šampón a prestali ho používať? Presne to urobila Rachel a nikdy to neoľutovala!

Rachel mala ako dieťa husté a kučeravé vlasy. Ako však dospievala, začala požívať rôzne šampóny a jej vlasy sa zmenili. Boli mdlé, bez lesku, rýchlo sa mastili a prišla aj o povestné kučery. Preto začala hľadať spôsob, ako svojej hrive prinavrátiť krásu...

Ako sa v lete správne starať o vlasy? Tu sú rady odborníka!

​Rachel si pred štyrmi rokmi povedala, že prestane používať šampón na vlasy a odvtedy sa ho nedotkla! Na začiatku používala iba vodu, neskôr svoje vlasy oplachovala jablčným octom a následne vodou. Najdôležitejšie bolo vydržať prvé tri týždne, kedy jej vlasy nevyzerali veľmi vábne a pôsobili mastne. Potom sa ich kvalita radikálne zmenila. Rachel sa dnes pýši oveľa hustejšími a zdravšími vlasmi a má naspäť aj svoje kučery! 

Vlasy si umýva raz týždenne a používa špeciálnu zmes byliniek, ktorú si vytvorila. Raz do týždňa si masíruje aj pokožku hlavy, a to rôznymi olejmi. Na svoju hrivu a pokožku hlavy používa zásadne iba prírodné produkty a na Rachel fungujú naozaj dokonale! 

Páčia sa vám nové vlasy Karin Haydu? Podľa nás jej perfektne sadnú!

Súvisiace články

Najčítanejšie